Вт, 2024-03-19, 11:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 18 » Трамп запевнив, що вже зробив США великим
14:10
Трамп запевнив, що вже зробив США великим
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Президент США Дональд Трамп заявив у п'ятницю, що він вже виконав обіцянку своєї передвиборної кампанії і зробив Америку знову великою трохи більш ніж за півтора роки свого перебування на посаді. Своїми успіхами в області культурної національної гордості процесу "вставання з коліна" президент поділився на мікроблозі в соціальних мережах Twitter.

Як доказ перетворення США в супердержаву, Трамп назвав зростання фондових ринків, зниженням безробіття та зміцненням збройних сил США в період правління його адміністрації.

Президент-республіканець зробив таку заяву, критично коментуючи висловлювання одного зі своїх політичних супротивників з Демократичної партії - губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо. Той заявив в середу, що не вважає США великою країною, тому що жінки продовжують піддаватися дискримінації, відзначаючи, що "вона (Америка) ніколи не була такою вже великою".

"Ось це так! Великий відсіч у відповідь на воістину дурну заяву губернатора (штату) Нью-Йорк Ендрю Куомо про те, що Америці не вистачає величі, - написав Трамп на своїй сторінці в Twitter. - Я вже зробив Америку знову великою, тільки подивіться на ринки, на робочі місця, на збройні сили - встановлюємо рекорди, і зробимо ще краще! Ендрю страшно "поперхнувся".

У наступному твіті президент пустився в міркування про те, що висунуте ним гасло про національну велич є найважливішою для країни. Американець, який публічно зізнається в тому, що не прагне "знову зробити Америку великою", не може бути політиком, і виборці зобов'язані відвернутися від нього, вважає Трамп. Він також додав, що тепер Куомо слід подати у відставку.

Примітно, що всі заперечення Трампа стосувалися першої частини твердження Куомо, а про гендерну дискримінацію президент, якого підозрюють в жононенависництві, писати не став.

Дональд Трамп переміг на виборах президента США, які відбулися 8 листопада 2016 року. Він вступив на посаду 20 січня 2017 го. В ході виборчої кампанії він обіцяв "зробити Америку знову великою": відродити промисловість і створити нові робочі місця, вжити протекціоністських заходів в торгівлі з іншими країнами, полегшити податковий тягар для бізнесу, посилити міграційну політику, переглянути напрямки зовнішньої політики (зокрема, з більшою твердістю вести переговори з Китаєм і Саудівською Аравією).

Абстрактне гасло про велич Америки є для Трампа улюбленим. Він навіть вирішив знову використати його доопрацьований варіант під час передвиборної кампанії 2020 року. "Збережемо Америку великою!" - такий слоган Трамп придумав ще до інавгурації.

Якщо ж говорити про конкретні передвиборчі обіцянки Трампа, наприклад про будівництво стіни на кордоні Мексики за її ж рахунок або про введення жорсткого обмеження на імміграцію, то здійснити задумане президенту не вдалося, хоча він дуже старався.

Адміністрація Трампа неодноразово робила спробу згорнути програму з прийому в США біженців і заборонити в'їзд в країну громадянам кількох країн, переважно населених мусульманами. Однак відповідні укази були заблоковані судовими рішеннями.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1996 | Додав: admin | Теги: новини
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ