Пт, 2024-04-26, 08:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 2 » У Києві відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2012
23:03
У Києві відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2012
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У київському Палаці України відбулося жеребкування фінального раунду чемпіонату Європи. З легкої руки генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно, який проводив процедуру жеребкування, Україна опинилася в одній групі разом з Францією, Швецією та Англією.

Група А:

Польща, Чехія, Греція, Росія

Група B:

Нідерланди, Данія, Португалія, Німеччина,

Група C:

Іспанія, Чехія, Хорватія, Італія,

Група D:

Україна, Франція, Швеція, Англія.

Україна зіграє свій перший матч зі Швецією в Києві 11 червня.

Другий матч українці проведуть у Донецьку 15 червня з Францією, а останній матч групової стадії за участю України відбудеться 19 червня в Донецьку з Англією.

У цих самих містах у ті самі дні відбудуться інші зустрічі команд групи D. При цьому шведи всі три матчі проведуть у Києві, донеччани зможуть побачити також матч Франції та Англії.

Команди групи В ("група смерті") - Голландія, Данія, Німеччина, Португалія - проведуть свої матчі в Харкові та у Львові 9, 13 та 17 червня. Харків'яни зможуть подивитися матчі голландців із данцями, німцями та португальцями.

Група А, в якій є збірна Польщі, свої поєдинки проводитиме у Варшаві та Вроцлаві. Господарі турніру зіграють два матчі у Варшаві - матч-відкриття 8 червня проти Греції та 12 червня проти Росії. 16 червня у Вроцлаві Польща закриє груповий турнір матчем із Чехією.

Збірна Росії перший свій матч на Євро-2012 зіграє 8 червня у Вроцлаві з Чехією, потім зіграє 12 червня - у Варшаві зі збірною Польщі, і 16 червня - завершальний матч групового етапу - з Грецією у Варшаві.

Команди групи С - Іспанія, Італія, Хорватія та Ірландія - проведуть свої матчі в Познані та Гданську 10, 14 та 18 червня.

У разі перемоги України у своїй групі, чвертьфінал вона проведе 24 червня в Києві з другою командою групи С. Якщо Україна стане другою - суперником її 23 червня в Донецьку стане переможець групи С.

Нагадаємо, турнір проводитиметься спільно Україною (Київ, Львів, Донецьк, Харків) та Польщею (Гданськ, Вроцлав, Варшава, Познань). Розпочнеться він 8 червня 2012 і завершиться 1 липня 2012 року.

Талісманом Євро-2012 стануть два футболісти-близнюки. Їх розфарбують відповідно до кольорів національних прапорів України та Польщі. Презентація талісмана мала відбутися 17 листопада в Познані перед товариським поєдинком між збірними Польщі та Кот-д'Івуару.

Збірна України потрапила до групи D, а поляки - до групи A. Українці свій стартовий поєдинок зіграють на київському НСК "Олімпійський" 11 червня, далі команда перебереться до Донецька, де проведе два матчі групового раунду на "Донбас Арені".

Чвертьфінали чемпіонату Європи відбудуться на стаіонах Варшави та Гданську у Польщі, а в Україну - на донецькій "Донбас Арені" і київському НСК "Олімпійський", який також прийме і фінальний матч. Півфінальні матчі Євро-2012 відбудуться в Донецьку (27 липня) і Варшаві (28 липня).



Президент Віктор Янукович перед початком церемонії жеребкування фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року зустрівся з президентом УЄФА Мішелем Платіні та іншими керівниками Союзу європейських футбольних асоціацій, повідомляє прес-служба голови держави.

Сьогодні в Національному палаці мистецтв "Україна" в Києві проходила церемонія жеребкування. На заході були присутні всі президенти незалежної України: Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Янукович.

На церемонії були присутні 700 гостей, серед яких - президенти УЄФА і ФІФА Платіні та Йозеф Блаттер, вищі посадові особи країн-господарів фінального турніру, партнери та спонсори Євро-2012, легенди європейського футболу.

Подія висвітлюють 500 представників ЗМІ.

Янукович у своєму виступі на початку вечора подякував своїм попередникам за "будівництво футбольної України", а також висловив вдячність Польщі, яка "разом з нами прийняла цей виклик долі та готувалася до турніру".

Суперниками України на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року стануть французи, шведи та англійці.

До проведення жеребкування Євро-2012 у Києві перед палацом "Україна" встановили збільшену крижану копію Кубка Анрі Делоне заввишки чотири метри, підсвічену кольоровими ліхтарями.

Янукович неправильно запросив англійською мовою іноземців відвідати Україну.

Так під час своєї урочистої промови під час процедури жеребкування "Євро-2012" Янукович сказав: "Welcome in Ukraine. Welcome in Кiev".

Як відомо, правильно говорити Welcome to Ukraine.

Нагадаємо, з президентом Януковичем під час виступу в Давосі на українському ланчі трапився черговий конфуз. Янукович не зміг вимовити гасло промо-кампанії України, яка демонструється на світових телеканалах - "Увімкни Україну".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 852 | Додав: abel | Теги: жеребкування фінальної частини Євро, Жеребкування Євро-2012
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ