Чт, 2024-04-18, 23:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 1 » У Кличка озвучили УДАРну п'ятірку
20:02
У Кличка озвучили УДАРну п'ятірку
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Першу п'ятірку виборчого списку партії "УДАР" очолив лідер партії, відомий український боксер Віталій Кличко. Далі йдуть письменниця Марія Матіос, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, підприємниця Оксана Продан та заступник голови партії Віталій Ковальчук, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У першу десятку також увійшли Ірина Геращенко (фракція НУ-НС, колишній прес-секретар третього президента Віктора Ющенка, № 6), екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник (№ 7), колишній заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко (№ 10) . Крім того, в списку значаться депутат Київради Валерій Карпунцов (№ 12), екс-мер Одеси Едуард Гурвіц (№ 16).

Також "УДАР" висунув "мажоритарників" у всіх 225 округах. При цьому за кожного із кандидатів делегати голосували окремо. Зокрема, в Києві від партії "УДАР" у мажоритарних округах балотуватимуться народний депутат Кирило Куликов (НУ-НС) (212), Олексій Давиденко (216) і журналістка Рена Назарова (222).

За 139-м мажоритарним округом в Одеській області в парламент балотуватиметься народний депутат Ольга Герасим'юк (НУ-НС). В одному з округів в Сумській області балотуватиметься президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.

З повними виборчими списками можна ознайомитись на сайті партії "УДАР".

В Україні 30 липня стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня. Раніше свій список кандидатів оприлюднила Об'єднана опозиція та партія влади.

Також оприлюднила першу п'ятірку Компартія України. Оголосила імена своїх кандидатів і Партія зелених.

Кличко: ми проведемо антикорупційну люстрацію влади

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко обіцяє у своїй передвиборній програмі залишити 7 загальнодержавних податків та зборів і створити незалежне антикорупційне агентство.

"Ми залишимо тільки 7 загальнодержавних податків і зборів, наблизимо систему оподаткування за принципом адміністрування до спрощеної", - сказав він, виступаючи на передвиборному з'їзді партії "УДАР".

При цьому він пообіцяв провести антикорупційну люстрацію влади. "Перевіримо усіх чиновників, суддів і правоохоронців. Викритих у корупції буде звільнено і притягнено до відповідальності. Для цього ми зробимо незалежне антикорупційне агентство і забезпечимо громадський контроль за його діяльністю", - сказав він.

Водночас лідер "УДАРу" пообіцяв провести "перезавантаження" судової системи, а також посилити контроль громадян за виборами.

При цьому Кличко висловив упевненість, що тільки партія "УДАР" зможе змінити Україну. "Ми розуміємо - нам необхідно змінити країну, і тільки ми можемо це зробити. Настав час "УДАРу", - заявив він, представляючи передвиборну програму партії.

Говорячи про свою програму, Кличко заявив: "Ось так ми можемо коротко описати нашу програму: треба зруйнувати стіну, яка зупиняє розвиток нашої країни".

"Що для цього потрібно? А передусім зламати корупційну систему, знищити фундамент корупції. Друге: встановити контроль громадян над державою, створити механізм ефективного захисту людини, можливість тримати владу завжди під контролем. Третє: побудувати країну рівних можливостей, гарантувати рівні шанси на успіх для кожного. Четверте: надати владу місцевим громадам, підтримати реальне місцеве самоврядування і децентралізувати бюджет. П'яте: на основі усіх проведених реформ досягти європейських стандартів життя створити можливості для гідного заробітку і розвитку кожної людини. Ці п'ять пунктів складають міцний кулак. І ми повинні завдати удару, ми повинні завдати удару передусім корупції", - підкреслив він.

Матіос: Україні потрібна нова політична еліта

Україна потребує кардинальної зміни всього політичного життя та політичної еліти, вважає письменниця, кандидат у депутати від партії "УДАР" Марія Матіос.

"Без перезавантаження всього суспільного життя, без кардинальної зміни нашої політичної волі як держави та країни, без зміни суспільних спікерів ми маємо шанси залишитися в очах світу недорозвиненим плем'ям у джунглях", - заявила вона, виступаючи на з'їзді партії "УДАР" у середу.

"Немає часу на поразку, й нехай би це звучало як сигнал SOS під час аварії корабля, як тривожний дзвін у пік пожежі, бо мені здається, ці слова є найточнішим девізом для тих, у кого урвався терпець жити в умовах українського політичного дикунства", - наголосила Матіос.

Загалом вона висловилася на підтримку партії "УДАР" як нової політичної сили.

"Я як українська письменниця роблю цей вибір свідомо, бо болить - аж розривається", - заявила вона.

Президент ЄНП підтримав "УДАР". Кличко обіцяє знизити податки і підвищити рівень життя українців

Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс висловив підтримку партії "УДАР" на парламентських виборах, які відбудуться в Україні 28 жовтня.

"Дозвольте висловити вам мою підтримку на парламентських виборах", - йдеться у зверненні ЄНП до партії "УДАР", зачитаному на передвиборному з'їзді партії.

10-й з'їзд партії "УДАР" Віталія Кличка відбувається в Києві в середу. Зареєстровано 623 делегати з'їзду.

Передвиборну програму партії представив Павло Розенко. Серед основних пріоритетів "УДАРу" названо зниження податків, підвищення соціальних стандартів, проведення широкомасштабних реформ.

При цьому Розенко наголосив, що в Україні ідею реформ повністю дискредитовано. "Ми не боїмося говорити про реформи, але не допустимо, щоб їх здійснювали коштом найбідніших громадян", - зазначив він.

Розенко також наголосив, що реформи влада має розпочинати із себе, і партія "УДАР" готова до цього.

Крім того, Український союз ветеранів Афганістану і Партія ветеранів Афганістану висловили свою підтримку партії "УДАР" Віталія Кличка на парламентських виборах.

"Я прибув за дорученням Українського союзу ветеранів Афганістану і за рішенням Партії ветеранів Афганістану, які учора переважною більшістю голосів ухвалили рішення підтримати на виборах партію "УДАР" і її лідера Віталія Кличка", - заявив представник цих організацій, колишній прем'єр Криму, екс-глава Севастопольської міськадміністрації Сергій Куніцин.

При цьому він зазначив, що рішення цими організаціями було прийнято практично одноголосно, попри те, що "партія молода - їй три місяці - в неї входять 25 тис афганців і ветеранів локальних воєн".

"УДАР" виконав угоду з "Чесно" і очистив списки

Партія "УДАР" Віталія Кличка відмовилася від висування низки кандидатів, які не пройшли 6 критеріїв "Чесно". Про це стало відомо сьогодні під час висунення кандидатів на партійному з’їзді . "Ті люди, які не пройшли фільтри громадськості, зійшли з дистанції", - зауважив лідер партії Віталій Кличко на з’їзді.

Зокрема виключили таких політиків як Іван Плачков, Юрій Литвиненко, Андрій Дикун, Юрій Моравецький, Юрій Орел та інші.

Таким чином партія УДАР частково виконала взяті на себе зобов’язання перед рухом ЧЕСНО, що були закріплені в угоді, яку сторони підписали 3 травня 2012 року, повідомляє пресс-служба партії.

Невдовзі після підписання угоди з "Чесно" лідер партії "УДАР" Віталій Кличко оприлюднив списки кандидатів-мажоритарників у відкритих джерелах та, на умовах конфіденційності, передав для аналізу "Чесно" перелік кандидатів, які з високою ймовірністю могли бути висунуті за партійним списком. Рух "Чесно", метою якого є вплив на формування професійного та якісного складу майбутнього парламенту, погодився провести попередній моніторинг та проаналізував 156 кандидатів, запропонованих партією. Результати перевірки учасники руху передали на розгляд партії "Удар" напередодні з’їзду.

"Наразі партія "УДАР" – єдина політична сила, яка взяла на себе зобов’язання перед рухом "Чесно" у повному обсязі й виключила зі списків низку порушників критеріїв. Сьогодні суспільство очікує від кандидатів цієї партії нових підходів до виконанні критеріїв "Чесно" – як під час передвиборчої кампанії, так і в майбутньому парламенті" - зауважила у своєму виступі на з’їзді партії Вікторія Сюмар, одна з ініціаторів руху "Чесно", директор Інституту Масової Інформації.

"УДАР" взяв на себе зобов'язання зняти своїх претендентів, якщо вони будуть мати меншу популярність. Правда, поки ми зробили це в односторонньому порядку, у відповідь же чуємо чергову порцію критики і відвертої бруду - мовляв, партія "УДАР" та її лідери ще дуже молоді і недосвідчені в українській політиці", - розповів про роботу над списками Віталій Кличко.

Кличко повідомив, що підтримує принцип "один округ - один кандидат від опозиції", і вважає, що кандидати від опозиції повинні бути дійсно авторитетними у своєму окрузі людьми для того, щоб виграти у кандидатів від влади.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: кличка, УДАРну п'ятірку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ