Вт, 2024-04-16, 07:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 12 » У Мадонни і Шакіри виявився високий IQ
10:03
У Мадонни і Шакіри виявився високий IQ
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/
Виявляється, співачка Мадонна володіє не тільки ефектною зовнішністю і активною громадянською позицією, а й високим інтелектом. Зірка увійшла до списку найрозумніших знаменитостей за версією найстарішої міжнародної організації для людей із захмарним IQ Mensa International, передають Вести. ru.

Стати учасниками Mensa можуть тільки люди, які склали тест на IQ краще, ніж (ні багато, ні мало) 98 % населення Землі. Такими вважаються ті, кому вдалося набрати понад 139 балів. Мадонна отримала 140 балів. На один п’єдестал з нею вдалося встати також співачці Шакірі. Багатьох здивувало те, що зірка MTV може похвалитися не тільки своєю красою, а й інтелектом не нижче професорського.

Утім, Мадонні і Шакірі вдалося зайняти лише нижню сходинку в інтелектуальному рейтингу Mensa. На цілих десять балів розумнішим виявився 14-річний актор Нолан Гоулд, який знявся у фільмі "Секс по дружбі" (Friends with Benefits) разом з Джастіном Тімберлейком, і телесеріалі "Американська сімейка" (Modern Family).

На диво розумним виявився і скандинавський актор Дольф Лундгрен, який останні 20 років знімався переважно в бойовиках і інших не надто інтелектуальних фільмах. Мало хто знає, що свого часу цей ставний швед знаходився в одному кроці від отримання звання доктора наук у галузі хімії. Його інтелект становить 160 балів. На одному щаблі з Лундгреном виявився головний ерудит у галузі кіно режисер Квентін Тарантіно. Найрозумнішою ж знаменитістю був визнаний актор Джеймс Вудс: йому вдалося набрати в тесті на IQ 180 балів.

Також до списку найрозумніших зірок Землі ввійшли актор Стів Мартін, актриса Джина Девіс, екс-модель Playboy Джулі Петерсон, колишня дружина Джона Малковича телезірка Гленн Хедлі.

Раніше повідомлялось, що популярні і широко використовувані стандартні тести на IQ не можуть коректно відображати рівень інтелектуальних здібностей, оскільки вони залежать від кількох різних підсистем мозку. Такого висновку дійшли британські та канадські науковці за підсумками широкомасштабного експерименту за участю понад 100 тисяч добровольців.

А раніше трирічна донька 8-разового переможця телевікторини склала IQ-тест на 140 балів. Попередні результати її IQ-тесту показали, що за інтелектуальним розвитком вона перевершує багатьох дорослих людей.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 907 | Додав: admin | Теги: високий IQ, Шакіра, мадонна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ