Чт, 2024-03-28, 14:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 21 » У Марселі українські вболівальники проведуть багатотисячний марш
12:34
У Марселі українські вболівальники проведуть багатотисячний марш
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Українські вболівальники сьогодні, 21 червня, в Марселі пройдуть колоною від причалу Quai des Belges до стадіону "Велодром", на якому наша збірна проведе свій останній матч на Євро-2012 проти збірної Польщі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив відомий шоумен та офіційний амбасадор збірної Сергій Притула.

За словами Притули, матч Україна-Польща мають намір відвідати близько 9 тис. українських вболівальників, то ж він запропонував їм вирушити на стадіон разом.

Спершу, каже він, французька поліція не надто схвалювала ідею масового заходу, але згодом все ж дозволила марш: «Французька поліція до останнього моменту не була в захваті від перспективи "українського маршу" в Марселі. Проте, наша сторона наполягала на тому, що таким чином, тримаючись купи, ми зможемо убезпечити себе від агресивно налаштованих польських хулзів (а там тільки "Легії" приїхало чоловік 150). Таким чином домовились про збільшення поліцейського супроводу для наших вболівальників".

Притула запевнив, що українські фани провели перемовини з польськими колегами і домовились, що їхні «хулзи» не чіпатимуть українців якщо ті самі не чинитимуть провокацій. Також він порадив українцям і самим не піддавалися на провокації агресивно налаштованих поляків.

"Тримайтесь купи і не підтримуйте провокаторів (з України теж приїхало трохи хлопців, які мають на меті "розім’ятись" на поляках)", - застеріг амбасадор збірної.

Дорогі прихильники Збірної України з футболу, які не здали квитки і будуть завтра підтримувати Збірну на матчі з поляками (а за попередньою інформацією нас, таких, має бути близько 9000 чоловік)!

1. Збірна прибуває на матч напряму з Екс де Прованса. Тому таких проводів, як ми робили у Ліоні, завтра не буде! Туди з Марселя тулити годину, потім годину назад, а я так розумію, що у нас тут більшість не за кремом.

2. Завтра українські вболівальники збираються на причалі Quai des Belges, Marseille – це коло оглядового колеса! Звідти до стадіону 47хв пішим ходом. Матч о 18-ій, то, думаю, десь о 16-ій треба буде виходити!

3. Французька поліція до останнього моменту не була в захваті від перспективи «українського маршу» в Марселі. Проте, наша сторона наполягала на тому, що таким чином, тримаючись купи, ми зможемо убезпечити себе від агресивно налаштованих польських хулзів (а там тільки «Легії» приїхало чоловік 150). Таким чином домовились про збільшення поліцейського супроводу для наших вболівальників. Думаю, що тутешні (марсельські) українці краще знають, яким маршрутом йти з Quai des Belges до стадіону Велодром. Гугл показує 3 майже однакових.

4. Наші "старші" фани перетерли з поляками, щоб їхні хулзи не били наших "кузьмічів" (бо натяки на такий розклад справ були). Поляки сказали, що цей матч для них уже нічого не важить і що вони першими махати кулаками не будуть. Якщо їх не будуть провокувати. Я розумію, що це дуже відносне поняття і що одному жарт то другому провокація, але дуже велике прохання до наших вболівальників: не агресуйте до поляків, бачите, що дурне/п*яне – оминіть, не вправляйте мозги і не проводьте політінформацію. Тримайтесь купи і не підтримуйте провокаторів (з України теж приїхало трохи хлопців, які мають на меті «розім’ятись» на поляках).

5. Нє, ну вже якщо дійде до діла, то не забувайте, що ми козацького роду)))!

До зустрічі!

За репост дяка!

З повагою, амбасадор!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: Марсел, українські вболівальники, багатотисячний марш
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ