Пт, 2024-04-26, 12:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 13 » У неділю, 12 грудня, ввечері, в Південному адміністративному окрузі Москви 15 молодих людей, серед яких була одна дівчина, побили й зарізали
15:04
У неділю, 12 грудня, ввечері, в Південному адміністративному окрузі Москви 15 молодих людей, серед яких була одна дівчина, побили й зарізали
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/


У неділю, 12 грудня, ввечері, в Південному адміністративному окрузі Москви 15 молодих людей, серед яких була одна дівчина, побили й зарізали уродженця Киргизстану, жителя міста Ош, Алішера Шамшієва, 1973 року народження, повідомляє NEWSru.com з посиланням на правоохоронні органи Москви.

Група зловмисників без будь-яких видимих причин накинулася на чоловіка азійської зовнішності, який проходив повз них. Його били руками й ногами, а потім один із нападників завдав жертві удару ножем у селезінку, в результаті якого і настала смерть.

- InoPressa. Якщо станеться соціальний вибух, він буде націоналістичний

У ніч проти понеділка, 13 грудня, на сході Москви троє невідомих обстріляли з травматичної зброї громадянина Азербайджану. Близько 4 години ранку троє невідомих увійшли в цілодобовий магазин і зчинили перестрілку з 28-річним продавцем. Після цього один із зловмисників дістав травматичний пістолет і сім разів вистрілив у продавця. Чоловіка госпіталізовано з множинними вогнепальними ранами грудної клітки та правого плеча.

Рано-вранці в понеділок, у вестибюлі станції метро "Авіамоторна", виявили жорстоко побитого 26-річного жителя Саратова - ймовірно, уродженця однієї з республік Кавказу. Чоловіка відвези в лікарню, у нього відкрита черепно-мозкова травма, переломом основи черепа та забиття головного мозку. Лікарі оцінюють його стан як украй тяжкий.

У суботу, 11 грудня, на Манежній площі Москви, за оцінкою правоохоронних органів, зібралося близько 5 тисяч молодих людей, які представляють різні співтовариства - від футбольних фанатів до прихильників націоналістичних організацій. Уболівальники футбольного клубу вийшли на площу через інцидент, який стався 6 грудня на Кронштадтському бульварі, де в бійці застрелили уболівальника "Спартака" Єгора Свиридова.

Після переговорів з головою ГУВС Москви Володимиром КолокольцевимБійки сталися на станціях "Університет", "Охотний ряд" і "Театральна". За попередніми даними, в лікарні з травмами доставлено 29 осіб. Затримано 65 фанатів. фанати покинули площу. Проте потім сутички продовжилися в метро.

Президент Росії Дмитро Медведєв пообіцяв розібратися з усіма, хто вчинив заворушення на Манежній площі в суботу, 11 грудня, передає ИТАР-ТАСС. "І останнє на сьогодні, - написав президент у неділю в своєму блозі на Twitter. - Щодо Манежної. У країні і в Москві - все під контролем. З усіма, хто паскудив, розберемося. З усіма. Не сумнівайтеся".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1257 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ