Сб, 2024-04-20, 08:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 1 » У Нью-Йорку відкрилося найстаріше автошоу
20:50
У Нью-Йорку відкрилося найстаріше автошоу
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/


На черговому 110-му Міжнародному автошоу, що відкрилося в середу в Нью-Йорку, автовиробники представили невеликі, економічні й екологічні машини, повідомляє ИТАР-ТАСС. Усі компанії-виробники привезли на виставку по одній-дві машини, які працюють на гібридних або повністю електричних двигунах.
Так, американський автогігант General Motors дав змогу всім охочим покататися на повнорозмірному позашляховику з електродвигуном Chevrolet Equinox. В одному з павільйонів виставкового центру імені Джекоба Джавітса, розташованого на березі ріки Гудзон, створили імпровізований "автодром" для електричних машин.

Незважаючи на те, що всіх охочих по колу катали відразу кілька автомобілів, у павільйоні не було шумно. "Ми влаштували "автодром" для електромобілів у закритому приміщенні свідомо, оскільки хотіли повною мірою продемонструвати людям, які вони безшумні й екологічні", - розповів представник нью-йоркського автошоу Ентоні Брікс.

Ознайомитися з економічними і безпечними для довкілля машинами можна не тільки на "автодромі", а й на стендах автовиробників. У цьому році електромобілі і машини з гібридними двигунами представлені практично у всіх автогігантів. Навіть ті, у кого раніше не було подібного роду продукції, вирішили нинішнього року урізноманітнити нею свій модельний ряд. Наприклад, гібридну Sonata запропонувала тут на суд публіки корейська Hyundai. Є гібриди навіть у "люксових" брендів, таких як Lexus і Porsche.

Водночас автовиробники не перестали випускати машини зі звичайними бензиновими двигунами. Всього за час роботи Нью-йоркського автосалону відбудеться більш як 20 прем'єр. На огляд глядачів будуть виставлені як "машини майбутнього" - їх запустять "в серію" через декілька років, - так і просто нові автомобілі, які відвідувачі найближчим часом зможуть придбати у автодилерів.

Організатори найстарішої в США автовиставки впевнені в тому, що її відмінність від багатьох інших автошоу полягає в тому, що люди приходять вибирати для себе нові автомобілі і розглядати їх без побоювань, що на них почнуть чинити тиск продавці.

Автошоу в Нью-Йорку є найбільш відвідуваним в США. Щороку його гостями є більше 1 млн людей. За традицією, протягом перших двох днів шоу працюватиме тільки для представників преси і фахівців. Вони першими зможуть побачити близько тисячі автомобілів, що розташувалися у виставковому центрі імені Джекоба Джавітса. Доступ на виставку для широкої публіки буде відкритий з 2 по 11 квітня.

У січні на автосалоні в Детройті тисячі відвідувачів були евакуйовані через спалах усередині одного з виставлених автомобілів. Під час інциденту і евакуації ніхто з відвідувачів не постраждав.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1061 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ