Сб, 2024-04-27, 11:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 27. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.

Приблизно 10% усіх чоловіків у віці старше 50 років страждають від так званої "чоловічої менопаузи", або синдрому нестачі тестостерону.


Німецька марка BMW представила на Пекінському автосалоні вражаючий Concept Gran Coupe з клану седанів-купе, який вже охрестили  "Аполлоном" автомобільного світу.

Вчені з IBM Research створили тривимірну карту Землі, таку мініатюрну, що 1000 цих карт може поміститися в крупинці солі.



9 травня Львів святкуватиме День матері. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.


Колекцію творів українських авангардних художників початку XX століття, що вважалася до недавнього часу втраченою, придбав Фонд українського авангардного мистецтва.


У вівторок, 27 квітня, в Південній Кореї завершилося будівництво найбільшої дамби в світі. Довжина споруди, що одержала назву "Семангим", становить майже 34 кілометра.
Останні Новини світу | Додав: Olena_Mazur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-04-27| Коментарі (0)


Американські науковці розробили потенційні ліки від гострого отруєння кокаїном - стимулюючи руйнування молекул кокаїну, які циркулюють у крові.


Один з найзнаменитіших чемпіонів у боях без правил - UFC - Тіто Отріз був заарештований напередодні вночі за звинуваченням у домашньому насильстві.
Останні Новини спорту | Додав: Olena_Mazur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-04-27| Коментарі (0)


У понеділок, 26 квітня, в Гватемалі розпочалося виверження вулкана Сантьягіто заввишки близько 2,5 км.


Співробітники головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України затримали Аслана Усояна, лідера провідного злодійського клану, відомого під прізвиськом Дід Хасан.


Президент Белоруссии Александр Лукашенко предупредил белорусов заранее, что их ждет тяжелая предвыборная президентская кампания.


В кафедральном соборе испанского города Сантьяго-де-Компостела (северо-запад Испании) начиная со вторника вместе с традиционными восковыми свечами появились и виртуальные.


Ученым из Университета Стирлинга в Шотландии удалось заснять на видео очередное доказательство высокого уровня развития наших ближайших родственников – обезьян породы шимпанзе.


В понедельник, 26 апреля, в Голливуде состоялся премьерный показ нового фильма "Железный человек 2" ("Iron Man 2"), режиссера Джона Фавро.


Восемь судов затонули во вторник в Желтом море в условиях штормового ветра и сильного волнения. Спасти удалось 29 членов экипажей, число пропавших без вести пока неизвестно.


В ближайшее время Папа Римский Бенедикт XVI заявит о создании в Ватикане Папского совета по новой евангелизации Запада.

 

В Шотландии впервые представлены документы, посвященные знаменитому лохнесскому чудовищу, на которых долгое время стоял гриф секретности.



Кампанія за збереження знаменитого напису Hollywood на горі Маунт-Лі в Лос-Анджелесі досягла успіху в досягненні своєї мети. За рахунок добровільних пожертвувань меценатів, студій, режисерів, акторів і жителів зібрано 12,5 млн доларів.

 

Науковці заявили, що знайшли залишки знаменитого біблійного Ноєвого ковчега - корабля, який, за переказами, був побудований за Божою вказівкою.



Офіційний курс валют на 27 квітня, встановлений Національним банком України. Євро і рубль подешевшали, долар - без змін.
Останні Новини економіки | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-04-27| Коментарі (0)


Ученые выявили глубоководное течение, с огромной скоростью переносящее холодные воды от берегов Антарктиды к экваториальным широтам.


В одном из известных парижских секс-шопов появилась в продаже очень забавная и безумно дорогая вещь. Это позолоченный фаллоимитатор с кольцом, инкрустированным бриллиантами.


Согласно планам обеих сторон, подписавших соглашения между Россией и Украиной о флоте и газе, ратификация произошла в один день, как в Госдуме РФ, так и в Верховной Раде Украины.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-04-27| Коментарі (0)