Пт, 2024-04-26, 21:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 27 » У СІЗО Развозжаєв скаржиться на біль в нозі і просить зустрічі з психологом
15:07
У СІЗО Развозжаєв скаржиться на біль в нозі і просить зустрічі з психологом
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
Представники Громадської палати РФ у п'ятницю, 26 жовтня, відвідали в слідчому ізоляторі Лефортово опозиціонера Леоніда Развозжаєва, обвинуваченого у справі про організацію масових заворушень, на цей раз він поскаржився на біль у нозі, передає РИА "Новости".

Раніше Развозжаєва вже відвідували представники ГП. У п'ятницю в СІЗО були член ГП Марія Каннабіх разом з представниками ГСП Москви Володимиром Федоровим і В'ячеславом Калініним.

"Настрій у Развозжаєва був непоганий... Він не занепадний, не пригнічений. Справляє враження чоловіка, який нормально володіє ситуацією", - наводить слова Каннабіх сайт ГП. На стан здоров'я, за словами правозахисниці, Развозжаєв практично не скаржиться. "Єдина скарга, яку ми від нього почули - на біль у нозі. Але вже завтра Развозжаєва прийме лікар", - заявила Каннабіх.

Правозахисниця наголосила, що синців або яких би то не було інших травм у підслідного вона не помітила. При цьому наголошується, що медогляд представники ГП не проводили. Каннабіх повідомила, що Развозжаєв досі хоче зустрітися з психологом, а от від зустрічі з православним священиком відмовився. Також вона пообіцяла, що найближчим часом звернеться з проханням надати психолога у відповідну службу ФСВП Росії.

За даними Каннабіх, крім Развозжаєва в камері перебуває ще одна людина. Там є радіо і ТБ, в найближчий час, на прохання Развозжаєва, будуть приносити газети. На звернення з боку персоналу Лефортово він не скаржиться, харчування нормальне. Все виконується згідно з законом, зазначила правозахисниця.

"Два ліжка, приміщення опалюється і провітрюється. Площа камери відповідає європейським міркам. При нас зробили додаткове освітлення", - розповіла правозахисниця. Член ГП додала, що з моменту арешту Развозжаєву не вдалося зустрітися з дружиною. За законом дозволити зустріч може тільки слідчий.

Раніше голова Громадської наглядової комісії Москви Борщов розповів, що опозиціонера Развозжаєва вивозили з України в кайданах, катували спецзасобами і погрожували вбити дітей і дружину у разі відмови дати свідчення. Пізніше і сам Развозжаєв про це розповів.

Тим часом Державна прикордонна служба України заявляє, що російський опозиціонер Леонід Развозжаєв без скарг перетнув кордон між Україною і Росією. Йому вже висунули обвинувачення в приготуванні до організації масових заворушень.

МВС спростовує інформацію про те, що затриманням російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва в Україні займалися силові структури інших країн.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 918 | Додав: adminA | Теги: Развозжаєв, біль в нозі, СІЗО, Психологом
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ