Пт, 2024-04-26, 15:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 2 » У США засуджено до страти фотографа-вбивцю: йому приписують 130 жертв
22:36
У США засуджено до страти фотографа-вбивцю: йому приписують 130 жертв
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/


Суд США виніс максимально суворий висновок серійному маніякові і психопатові, який понад 30 років залишався непокараним. Професійний фотограф з блискучою освітою підозрюється в згвалтуванні і вбивстві десятків дівчат і жінок, фотографії яких він зберігав у себе як трофеї. Загальний рахунок вбитих може дійти до 130 осіб.
Верховний суд графства Оранж (штат Каліфорнія) засудив у вівторок до страти 66-річного фотографа Родні Алкалу, який підозрюється в згвалтуванні і вбивстві 30 жінок, пише газета The Daily Mail. У лютому колегія присяжних визнала його винним у вбивстві 12-річної Робін Самсо і чотирьох дорослих жінок в кінці 1970-х років, передає NEWSru.co.il.

Більш того, в будинку Алкали поліція виявила одну тисячу жіночих фотографій, які стали, як вважають слідчі, своєрідними "трофеями" вбивці. Жертвами маніяка ставали мешканки штатів Нью-Гемпшир, Вашингтон, Каліфорнія, Арізона і Нью-Йорк. Прокурор Метт Мерфі заявляє, що це - лише початок слідства, і насправді фотограф-душогуб вбив значно більшу кількість жінок, чим вдалося довести. Причому перед смертю збочинець жорстоко катував потерпілих.

Випускник Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі, що має надзвичайно високий рівень інтелекту (IQ-170), Алкала самостійно захищав себе в суді і зумів за допомогою бюрократичних прийомів добитися скасування двічі винесеного йому суддями смертного вироку. Цього разу його провину було додатково підтверджено за допомогою аналізу ДНК і результатів патологоанатомічної експертизи.

В кінці 1970-х років, за декілька місяців до скоєння першого з відомих слідчим вбивств, маніяк, навіть, став зіркою, здобувши телевізійну славу як переможець в популярній грі The Dating Game.

Алкала неодмінно оскаржить винесений йому втретє вирок. Досі інтелектуал-нелюд відмінно зправлявся з обов'язками власного адвоката. Зокрема, Алкала влаштував допит матері однієї зі своїх жертв, змусив присяжних прослуховувати баладу фолк-співака Арло Гатрі, а також влаштував перегляд фрагменту знятого в 1970-х роках телешоу "Гра в побачення" зі своєю участю.

Алкала увійде до історії криміналістики США як мало не найстрашніший маніяк і вбивця. Слідчі вважають, що він розправився з 130 жінками. Детектив Клайф Шепард, навіть, поставив Алкалу поряд із знаменитим "нейлоновим вбивцею" Тедом Банді, а також порівняв його з Адольфом Гітлером.

Зазначимо, що не всі маніяки вбивають своїх жертв. Так, нещодавно в американському штаті Нью-Джерсі правоохоронці зловили зухвалого й запеклого збоченця, який здійснював сексуальні злочини шляхом сечовипускання.

27-річний Нітінкумар Пател був захоплений прямо на місці злочину в місті Джерсі-Сіті. У момент появи поліцейських він мочився на 16-річну дівчинку, яка чекала транспорту на автобусній зупинці Джорнал-сквер.

За підрахунками поліції, за останні 3 місяці принаймні сім представниць слабкої статі стали жертвами сексуальних збочень цього урофіла. Причому діяв злочинець за єдиною схемою, нападаючи на пасажирок, які чекали громадського транспорту на зупинках. Дві потерпілі вже впізнали курйозного маніяка.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1109 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ