Чт, 2024-04-18, 09:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 10 » У "Свободі" заперечують тезу про те, що вони стали більш помірковані
11:51
У "Свободі" заперечують тезу про те, що вони стали більш помірковані
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Поміркованість партії ВО "Свобода" - це лише власне бажання бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це в ефірі телеканалу ТВi заявив голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

"Теза про те, що він хоче зробити з нас стриманіших - це його бажання, а не дійсність. Для Коломойського, і для будь-якого іншого олігарха вигідно, щоб "Свобода" була поміркованою, респектабельною партією, з якою можна домовлятися, яка не говорить радикальних речей", - заявив він.

"Я думаю, що Коломойського найбільше хвилює наша соціальна радикальність, яка останнім часом дуже сильно проявляється, і він про це, до речі, нічого не каже, він це обходить", - додав Іллєнко.

Водночас політик відзначив, що зараз "Свобода" перебуває під прискіпливою увагою виборців, і будь-які прояви корупції або загравання з владою з боку представників партії, які прийшли в ради місцевого рівня, може підірвати довіру виборців.

Іллєнко також додав, що "Свобода" сьогодні - це як сапер на війні: ми не маємо права на помилку, і помиляємося тільки раз. Візьмемо якогось "покидька", який зрадить, візьмемо якогось корупціонера, і все. Скажуть: "такі самі, і до побачення".

"Ми повинні довести, що ми не такі самі - не беремо грошей у олігархів, не беремо в списки за гроші, ми не формуємо команди, які потім приходять у ради і стають зрадниками, не стаємо тушками", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше Коломойський заявив, що "Свобода" вочевидь змістилася від ультранаціоналізму ближче до центру, стала більш поміркованою. "Якщо раніше їхній електорат становив 2-3 відсотки маргінального населення, то тепер їхня електоральна база зросла. Вони цілком найближчим часом можуть стати лідерами Заходу і Центру України", - відзначив він.

Також Коломойський заявив, що вважає успіх ВО "Свобода" на муніципальних виборах результатом "краху колишніх лідерів "помаранчевого" руху - "Нашої України" і БЮТ". І тому він не бачить нічого дивного в зростанні популярності ВО "Свобода". Коломойський сподівається, що чим більше ВО "Свобода" набиратиме електорату, тим ближче вона зміщуватиметься до центру.

У свою чергу, лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок нещодавно заявив про репресії проти їхньої політичної сили. Зокрема, ця заява пов'язана з тим, що його і ще декількох соратників викликали на допит, пов'язаний з організацією акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності в Києві. Він також заявив, що Україна стрімко перетворюється на поліцейську державу, а МВС - на каральний орган.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1035 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ