Пт, 2024-04-26, 09:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 24 » У жовтні вийде нова книга про пригоди Вінні-Пуха - "Найкращий ведмідь у всьому світі"
15:23
У жовтні вийде нова книга про пригоди Вінні-Пуха - "Найкращий ведмідь у всьому світі"
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Через 90 років після виходу першої книги Алана Александра Мілна про пригоди ведмедя, улюблений дитячий персонаж повертається. Вінні-Пуху цього разу доведеться подружитися з одним із нових мешканців – пінгвіном.

Офіційний сіквел "Найкращий ведмідь у всьому світі" (The Best Bear in All the World) вийде 6 жовтня, пише The Guardian, передає Gazeta.ua.

Нового персонажа вигадав письменник Браян Сіблі. На ідею його надихнула маловідома фотографія сина Алана Мілна – Крістофера Робіна Мілна. На світлині хлопчик грає з пінгвіном і плюшевим ведмедем.

Представник компанії Pooh Properties Руперт Хілл сказав: "Пінгвін до нас прийшов із реальної кімнати Крістофера Робіна і чудово доповнює класичні книги Мілна".

Іграшку-ведмедя, який став прототипом одного із найулюблениіших дитячих персонажів, купила мати Крістофера Мілна у магазині Harrods Тoy, надихнувши Алана Мілна на створення саги. Схоже, пінгвіна придбали у тому магазині, звідки до будинку Мілнів потрапили інші іграшки, ставши героями розповідей про Вінні-Пуха та його друзів.

"Думка про те, що Пух міг зустріти пінгвіна, здивувала мене не більш, ніж те, що у лісі він познайомився із кенгуру і тигром. Це могло б трапитися, коли сніжного дня, Пінгвін знайшов свій шлях до лісу", – розповів Сіблі.

Письменник також зізнався, що обожнює історію про Вінні-Пуха з дитинства. Написати власне продовження до неї для нього неймовірно цікаво та складно.

"Що допомагає історіям про Пуха легко запам'ятовуватися – це їх спроможність впливати на двох рівнях. Діти, слухаючи розповіді, уявляють, що відбувається з їхніми персонажами, а дорослі розуміють, що під хутром та пір'ям тварин приховані справжні людські характери й вчинки, які можна помітити у членів родини, друзів і колег", – поділився Сіблі.

Нагадаємо, перша книга Алана Мілна про Вінні-Пуха вийшла 1926 року. Зазначимо, що у 2009 році у жовтні у книгарнях Британії з'явилася книга "Повернення у зачарований ліс" - продовження історії про Вінні-Пуха. Історія, написана письменником Девідом Бенедіктусом, стала першим авторизованим сиквелом історій про відомого ведмедика. Новим героєм стала видра Лоті.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 753 | Додав: adminA | Теги: Найкращий ведмідь у всьому світі, нова книга, жовтень, пригоди Вінні-Пуха
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ