Чт, 2024-04-25, 18:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 28 » Учасники "АвтоМайдану" передали владі свої вимоги
18:23
Учасники "АвтоМайдану" передали владі свої вимоги
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Представники Ради підприємців передали до Кабінету міністрів звернення до прем'єр-міністра за наслідками Всеукраїнського автомобільного маршу протесту, який тривав у країні з 21 до 25 березня, передає УНІАН.

Автори звернення вимагають від прем'єр-міністра Миколи Азарова переглянути стратегію відносин уряду з економічно активною частиною суспільства, відмовитися від практики ставлення до малого і середнього бізнесу як "до ворогів і злочинців", повідомили у прес-службі співголови Ради підприємців, народного депутата України, глави парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Наталії Королевської.

"Ми звертаємося до Вас як до керівника Кабінету міністрів з вимогою зупинити цей терор проти підприємців і узяти під особистий контроль ситуацію, що склалася в економіці через тиск контролюючих органів. Від цієї ситуації вже постраждали соціальне забезпечення громадян, наповнення бюджету, післякризове відновлення економіки, взаємовідносини з інвесторами", - пишуть представники Ради підприємців у зверненні.

Вони вимагають переглянути підхід до законодавчих ініціатив уряду.

"Ми вважаємо, що направляти на розгляд парламенту ініціативи, розроблені кабінетними урядовцями, які зовсім втратили зв'язок з реальністю, неприпустимо. Закони мають розроблятися за реальної, а не декоративної участі тих, для кого вони пишуться, - людей праці, підприємців, громадських організацій", - зазначається у документі.

Учасники Всеукраїнського автомобільного маршу протесту закликають прем'єр-міністра підтримати пакет законодавчих ініціатив, розроблений Радою підприємців України, і внесених на розгляд Верховної Ради Королевською.

"Мета цих ініціатив - захистити малий і середній бізнес в Україні, зберегти ще наявні робочі місця і створити нові, сприяти розвитку економіки і збільшенню соціальних стандартів", - наголошується у зверненні.

Також Рада підприємців України вимагає негайно відреагувати на репресії з боку правоохоронних органів щодо учасників податкового Майдану.

Всього в "АвтоМайдані" взяли участь підприємці на 89 автомобілях. З регіонів до Києва прибули 74 автомобіля з учасниками.

Всеукраїнський автомобільний марш протесту стартував 21 березня одночасно з Заходу і Сходу України - зі Львова та Луганська, і завершився 25 березня на Європейській площі у Києві.

Своєю акцією учасники автопробігу закликають захистити Конституцію, зупинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 929 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ