Чт, 2024-04-18, 20:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 2 » У групі захисту екс-прем'єра впевнені, що судді Тимошенко стало зле через таємничу записку
16:29
У групі захисту екс-прем'єра впевнені, що судді Тимошенко стало зле через таємничу записку
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Судді Апеляційного суду Києва Олені Ситайло під час попереднього розгляду апеляційної скарги захисту Юлії Тимошенко передавали записки невідомого змісту. Про це розповів керівник групи захисту Тимошенко Сергій Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Протягом судового розгляду справи декілька разів її помічники передавали якісь записки. Що це за записки, звідки вони, ким написані - абсолютно невідомо", - сказав він.

- Стан здоров'я Тимошенко погіршується. Вона навряд чи буде на суді, від якого не чекають сенсацій
"Ніякої процесуальної необхідності передавати якісь записки судді не існувало. Тим більше, що це не передбачено чинним законодавством", - наголосив адвокат.

У свою чергу, заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов сказав, що саме після однієї з таких записок судді Ситайло стало зле.

На його думку, "аморальні справи погано впливають на здоров’я".

"Ви пам’ятаєте, як у Кірєєва, який читав вирок, блимало то одне, то інше око, він через кожні 15 хвилин робив технічні перерви, і я не знаю, що він там міняв або вживав, щоб довести цю брудну справу до завершення. І так само Ситайло, коли їй принесли чергову записку, їй чомусь стало зле", - сказав Турчинов.

"І коли вона повернулася після 2-годинного надання допомоги, вона поводилася досить неадекватно - наприклад, безпричинно посміхалася", - додав він.

Власенко також зазначив: "За нашими даними, суддю Ситайло терміново вивозили (на "швидкій" після засідання суду)".

На запитання щодо можливого діагнозу судді адвокат відповів, що ця інформація захищена нормами закону про приватне життя людини, однак припустив, що симптоми вказують, що це "або серцевий напад, або підвищення тиску".

Нагадаємо, що напередодні розгляду скарги Юлії Тимошенко на вердикт Печерського райсуду в Апеляційному суді Києва було змінено склад суддів, закріплених за цим районом столиці.

Одна з суддей яка розглядатиме апеляцію прем’єра Юлії Тимошенко Олена Ситайло раніше займалася справами про вбивства "по п'яні", викрадення автівок і розлучення.

Вчора Апеляційний суд Києва провадив попередній розгляд апеляції екс-прем'єр-міністра України Тимошенко та її захисту на вирок Печерського районного суду щодо "газової справи", за якою екс-прем'єра було засуджено на 7 років позбавлення волі. Суд визнав можливим попередній розгляд скарги екс-прем'єра Тимошенко на вирок щодо "газової справи" без присутності в залі екс-прем'єра.

Власенко вважає, що апеляційний процес у справі Тимошенко "фарс"

Адвокат Сергій Власенко очікує, що апеляційний процес у справі Юлії Тимошенко буде формальним і підтвердить рішення Печерського райсуду Києва в повному обсязі.

"Якщо у мене до вчорашнього дня ще була надія на те, що цей процес буде нормальним розглядом апеляції, то сьогодні я впевнений, що робиться спроба розглянути апеляцію абсолютно формально", - сказав він.

"А в ситуації, коли не було нормального слідства в Печерському суді, формальний розгляд означає одне: влада намітила залишити в силі вирок Печерського суду в повному обсязі", - додав адвокат.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: апеляційний процес, Юлії Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ