Сб, 2024-04-27, 01:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 20 » УЄФА визнав помилку у матчі Англія-Україна й випер суддю з Євро
19:59
УЄФА визнав помилку у матчі Англія-Україна й випер суддю з Євро
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Старший офіцер УЄФА у справах суддівства П'єрлуїджі Колліна визнав, що бригада арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї припустилася помилки під час матчу Євро-2012 Англія-Україна, не зарахувавши забитий українцями гол в середині другого тайму.

"На Євро-2012 вперше з'явилися додаткові асистенти рефері (за воротами - ред.) - Це експеримент, який проводить УЄФА. Статистика показала, що вони 16 разів зробили свій внесок у прийняття правильних рішень. На матчі Англія-Україна, на жаль, було неправильне рішення. М'яч був забитий у ворота, пройшов на 50 сантиметрів за лінію воріт - це правда. Це була людська помилка. Це єдина помилка на тисячу матчів", - сказав він на прес-конференції в середу в Варшаві, передає "Інтерфакс-Україна".

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Колліна зазначив, що ця помилка стала першою за три роки проведення експерименту з додатковими асистентами арбітра.

При цьому старший офіцер УЄФА у справах суддівства відмовився коментувати питання про впровадження електронної системи фіксації взяття воріт у футболі, пославшись на те, що дане питання не в компетенції комітету арбітрів УЄФА.

В цілому, Колліна задоволений роботою арбітрів на Євро-2012. "12 арбітрів, які були обрані на Євро-2012, - одні з найкращих серед європейських рефері. Після 24 матчів ми щасливі і задоволені їхнім виступом", - наголосив він.

Суддя, який не зарахував гол Девіча, не працюватиме надалі на Євро-2012

Головний арбітр матчу Англія-Україна, угорець Віктор Кашшаї не буде працювати на матчах плей-оф чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На прес-конференції в середу в Варшаві старший офіцер УЄФА у справах суддівства П'єрлуїджі Колліна оголосив імена 4 з 12 арбітрів, які залишають турнір після групового етапу.

Крім Кашшаї, в цей список увійшли голландець Бйорн Кейперс, який судив матч Україна-Франція, іспанець Карлос Веласко Карбальйо, що працював на матчі відкриття Євро-2012 Польща-Греція і німецький рефері Вольфганг Штарк.

Нагадаємо, на 63-й хвилині матчу Англія-Україна, за рахунку 1:0 на користь британців, нападник господарів турніру Артем Мілевський вивів на ударну позицію свого партнера Марко Девіча, який майстерно розібрався із захисником, пробив, і м'яч від воротаря англійців Джо Харта полетів у ворота. Захисник збірної Англії Джон Террі вибив м'яч, який летів у ціль, але, як показав відеоповтор, вже з-за лінії воріт. Угорський арбітр Віктор Кашшаї вирішив, що взяття воріт не було.

Зрештою збірна Україна програла матч Англії з рахунком 0:1 і вибула з боротьби на домашньому чемпіонаті Європи.

Головний тренер команди Олег Блохін заявив, що збірна України повністю переграла збірну Англії, але все ж програла через суддівські рішення та невезіння. Про це він одразу після гри заявив у ефірі.

"Навіщо ці п'ять суддів: м'яч переходить лінію воріт, навіщо п'ятий суддя потрібен? Якщо в штрафному Террі грає рукою, а Керролл ліктем, той же Террі грає ліктем у центрі поля", - каже Олег Володимирович.

Нападник збірної України Андрій Шевченко вважає, що суддівська бригада матчу Англія-Україна на чолі з угорцем Віктором Кашшаї допустила серйозну помилку, не зарахувавши гол форварда української команди Марко Девіча в другому таймі.

"Сьогодні була велика помилка судді, це однозначно, тому що він був поруч. Цей гол дуже б поміняв усю гру. І взагалі, Україна мала багато шансів, але підвела реалізація моментів", - сказав Шевченко.

"Звичайно, вся Україна чекала від нас більшого, хотілося б вийти з групи, у нас був реальний шанс. Я думаю, що нам десь не вистачило везіння, десь судді не так спрацювали. Але це футбол", - сказав він.

Українські вболівальники вилили всю свою злість на головного арбітра матчу Англія - Україна Кашшаї, який припустився серйозних помилок у грі. Після поєдинку на українській та англійській версіях інтернет-енциклопедії Вікіпедія з'явилося повідомлення про смерть арбітра.

Першою мішенню стала україномовна сторінка біографії угорського судді, яку відразу після завершення матчу змінили.

"Після матчу був розстріляний впритул з кулемета, потім йому відрізали голову і насадили на палю, потім колесували, відрізали яйця, і заставили його родину дивитися на це.

Після всього цього його рештки згодували диким псам! За деякими даними, він є нетрадиційної сексуальної орієнтації, представник гей-клубу арбітрів Угорщини в Україні.

Як стало відомо, відразу після закінчення матчу, Віктору Кашшаї відрізали яйця і віддали бродячим собакам на вечерю".

Українські адміністратори майже одразу видаляли цей текст, проте користувачі "оновлювали" нову інформацію про суддю.

На англомовній сторінці біографії судді з'явився розділ "смерть", де залишили повідомлення про загибель від рук українських фанатів та знищення тіла собакою: "Viktor Kassai was killed June 20 2012 by a bunch of ukrainian football fans. He was later divided and eaten by a dog".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: Англія-Україна, суддю з Євро, УЄФА визнав помилку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ