Чт, 2024-03-28, 11:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 30 » Українці частіше займаються сексом, ніж спортом
10:15
Українці частіше займаються сексом, ніж спортом
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Українці не займаються фізкультурою і спортом, але секс у них – 108 разів на рік. Про це пише тижневик "Коментарі:", який зробив спробу накреслити портрет українця, оперуючи мовою цифр. Видання публікує добірку досліджень "Хто такі українці з точки зору соціології і статистики".
Українці займаються сексом близько 108 разів на рік, пишуть "Коментарі:", посилаючись на результати дослідження компанії Durex. Середньосвітовий показник становить 103 рази, а рекордсменами є греки - близько 138 разів на рік.

Однак, як пише видання, за одним показником українці помітно вирвалися вперед. Як зазначено в дослідженні, проведеному фармацевтичною компанією Bayer Scherin Pharma, українські чоловіки, що перейшли 30-річну межу, сексуально активніші, ніж європейці. У середньому, українці в цьому віці відводять на секс від чотирьох до 18 годин на рік. За оцінками сексологів, тривалість статевого акту в українських чоловіків після 30-ти становить від двох до десяти хвилин. І повторюється він приблизно двічі на тиждень. Європейцям того самого віку, за даними Bayer, вистачає лише одного разу на тиждень. Причому середня тривалість сексу в їхньому житті становить від двох до дев’яти годин на рік.

При цьому, українці, як і росіяни, воліють не займатися фізкультурою і спортом, а дивитися у телевізорі, як це роблять інші.

Згідно з даними дослідження компанії Research&Brandihg Group, проведеного в 2008 році, 54% українців жодного разу протягом року спортом не займалися, і тільки 5% роблять фізичні вправи постійно.

Спортивні витрати середньостатистичного українця в 2006 році становили 21 дол, із них 11 дол. витрачалися на товари спортивного призначення, 6 дол. - на товари для активного відпочинку й туризму, 4 дол - на відвідування спортзалів і фітнес-клубів (Дані Асоціації "Спортивна індустрія України"). У сусідній Росії постійно займаються спортом і фізкультурою близько 9% населення. У середньому, "спортивні" витрати одного росіянина складають 50 дол. щорічно, хоча в Москві цей показник значно вищий - 150–200 дол.

- Українці живуть менше, ніж гондурасці, але довше, ніж росіяни

Очікувана тривалість життя українця становить 68 років: для жінок - 74 роки, а для чоловіків - 62 роки. За цим показником Україна займає 150-те місце з 223 країн світу, тобто десь між Гондурасом (де, до речі, живуть довше) і Монголією, зазначає тижневик.

Щоправда, у низці колишніх країн СРСР цей показник ще гірший: казахи можуть розраховувати на 67 років життя, росіяни - на 66 років, а таджики - на 65 років.

Кількість померлих за минулий рік в Україні склала близько 1,57% від загальної кількості населення. За цим показником Україна близька до Білорусі, Сербії та Чорногорія, Литви і Болгарії. У більшості ж європейських держав (крім Росії) кількість померлих на рік у відсотковому співвідношенні до населення становить менше 1%.

При цьому, за даними тижневика, в Україні на 10 тис. жителів припадає 31 лікар, це навіть більше, ніж стандарт ВООЗ для країн з високим рівнем доходів.

Держава витрачає на охорону здоров’я одного українця майже 89 дол, самі українці ще щорічно доплачують по 71 дол. кожний. Отримані в сумі 160 дол цілком відповідають видаткам на охорону здоров’я в державах із середнім рівнем доходів, а загальні видатки України на охорону здоров’я вже по факту досягли 7% ВВП. Це рівень таких країн як Литва, Латвія, Польща, Словаччина й навіть Люксембург.

Водночас в Україні показник частки видатків приватного страхування в загальних видатках на медицину в 3,5 раза менше, ніж у середньому по країнах з низьким рівнем доходів - 1,2%, на рівні з Лаосом і Мозамбіком.

За даними соціологів, кожна п’ята дитина в Україні народжується поза шлюбом. За останні п’ять років в Україні народилося 2,38 млн дітей, що на 200 тис більше, ніж протягом 1997–2001 років. Однак, до рівня радянського періоду і до європейських показників українцям поки далеко. За кількістю дітей на одну жінку Україна випереджає лише Молдову і Бєларусь (1,3 порівняно з 1,28 і 1,21 відповідно), тоді як у Центральній Європі цей показник коливається від 2,0 у Франції до 1,4 у Німеччині.

У північній Європі ситуація ще краща: 1,9 - у Норвегії, 1,85 - у Швеції й Фінляндії, 1,8 - у Данії. А лідером за кількістю дітей на одну жінку серед розвинених країн є США (2,1).

Як зазначає тижневик, в останні роки в Україні явно простежується тенденція до народження дітей поза шлюбом. Зараз це кожна п’ята дитина, тоді як на межі 1980-х і 90-х таких не було й 10%. За цим показником Україна рухається в бік Європи (в Німеччині й Чехії поза шлюбом народжується 30%, а в Естонії і Швеції близько 60% дітей).

- 60% українців залишилися б вдома, якби був вибір між життям в Україні, ЄС чи Росії

Більшість українців, якщо й не люблять палко свою країну, то погоджуються терпіти її, зазначає тижневик.

За даними соцопитувань, якщо був би вибір між життям в Україні, ЄС і Росії, приблизно 60% українців залишилися б вдома, 18% - переселилися б на захід, 16% - на схід, а 9% так і не змогли визначитися зі своїми пріоритетами.

Водночас, як зауважує видання, опитування молодшого покоління українців дають дещо іншу картину: майже 30% українських студентів хочуть, за можливості, залишити батьківщину через матеріальну невпорядкованість або неможливість творчої самореалізації. Ще 25% - не проти хоча б попрацювати за кордоном.

В Росії тільки 8% населення наважуються зізнатися соціологам, що хотіли б змінити батьківщину. Однак серед молодих росіян з вищою освітою і доходом від 1000 євро кількість бажаючих емігрувати наближається до 30%.

Наявність в Україні 176 зареєстрованих партій видається надмірною лише в порівнянні з Росією, де на даний момент офіційно функціонує всього сім партій. Так, в 60-мільйонній Великій Британії партійну систему якої найчастіше наводять як класичний приклад двопартійності, діє понад 400 партій, з яких 46 працюють в одній тільки Північній Ірландії. У Литві (населення майже 3,5 млн.) - 40 партій, у Польщі (38 млн.) - приблизно 120, в Італії (60 млн.) - більше 80, у Нідерландах (16 млн.) - понад 70. Навіть у США (ще один приклад двопартійності) існує більше 70 політичних сил.

- Українці працюють, як вірмени, а на "чорний день" відкладають, як іспанці

За індексом продуктивності праці, обчисленим тижневиком на підставі даних МВФ і Міжнародної організації праці для 85 країн, українці посідають 72 місце.

Кожен з працюючих українців у 2008 році приніс нації 16082 дол. Лідерами рейтингу виявилися Люксембург (кожен працівник там заробив для країни 192931 дол.), Сінгапур (129129 дол.) і Норвегія (101919 дол.). Найближчими "сусідами" України за показниками ефективності праці жителі Вірменії (16762 дол.), Азербайджану (18456 дол.), Таїланду (14459 дол.) та Іраку (13902 дол.).

За оцінками аналітиків McKinsey Company, для підтримки темпів зростання ВВП на рівні 1998–2007 років Україні необхідно підвищити продуктивність праці як мінімум в 2,6 раза, тобто вийти на рівень Польщі, Туреччини, Естонії, Литви та Чилі.

Згідно з дослідженнями, більшість українців докладають максимум зусиль для створення резерву на "чорний день", пишуть "Коментарі:", посилаючись на дані дослідження IMAS International, проведеного за підтримки Erste Group. Приблизно 68% українців вважають заощадження важливими, що зближає їх з австрійцями й сербами (69% громадян цих країн вважають заощадження важливими). Відповідальніше до заощаджень ставляться тільки румуни й угорці (83% і 85% громадян, відповідно, прагнуть накопичувати гроші). Національністю, що найбільш легковажно ставиться до формування заощаджень, є чехи, де цей показник становить усього 57%.

Що ж до обсягу заощаджень, то а Україні вони становлять всього 9,2% від сукупних витрат. Для порівняння: у Швейцарії в заощадження йде приблизно 17,1%, у Німеччині - 16,7%, Словенії - 16,4%, Австрії - 16,3%, Іспанії - 10,2%.

При цьому матеріальну або грошову допомогу людям чи громадським організаціям надають 37% українців. Середня сума такої допомоги склала 185 грн. Географія доброчинності виглядає таким чином: на заході України допомогу потребуючим надавали 56,8% населення, у центрі й південному сході - 39%, а в Донбасі й Криму - лише 21,2%.

Статистика дуже рідко буває цікавою і захоплюючою. Але все таки є теми, які можуть нас розвеселити і розважити. І одна з них - природно, секс, пише Bt-lady. І так статистика про секс в Україні свідчить, що середній чоловік 125 разів на рік займається сексом, а середня жінка займається сексом тільки 90 разів на рік.

У той же час середній вік втрати невинності становить 16,2 роки. А 11% українців мають досвід одностатевого сексу, але кожен другий чоловік веде виключно гетеросексуальне статеве життя. У свою чергу 6 чоловік з 10 живуть все життя з одним партнером, а 60 % - користуються презервативами при випадкових статевих контактах. Якісний презерватив вміщає близько 40 літрів повітря. Ефективність презерватива - 85%, він рветься в 12 з 100 статевих актів.

За статистикою ООН, за межею бідності в Україні перебувають 78% людей. Україна посідає 83-є місце за рівнем розвитку суспільства, опустившись за останній рік на 7 сходинок рейтингу, - визначають експерти ООН. Таке падіння викликане тим, що реальні доходи українців упали на 10%, і зросла кількість малозабезпечених, пояснює омбудсман України Ніна Карпачова.

Але, як вважають експерти журналу "International Living", Україна є лідером за рівнем життя серед країн СНД. Видання опублікувало свій індекс рівня життя в різних країнах. За його версією, країною з найвищим рівнем життя може вважатися Франція.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1483 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ