Сб, 2024-04-20, 02:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 25 » Україні розробили логотипи: імідж покращуватимуть "анімешні" хлопчик та дівчинка
10:46
Україні розробили логотипи: імідж покращуватимуть "анімешні" хлопчик та дівчинка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
.

Міністерство закордонних справ замовило приватній компанії стратегію поліпшення репутації України в Європі. Покращення іміджу країни за кордоном буде коштувати 100 тисяч доларів із державного бюджету. У четвер, 24 березня, піарники нарешті показали, чим ми дивуватимемо світ, повідомляє ТСН.

Роботу над стратегією було доручено компанії CFC Consulting, що є ексклюзивним представником телекомпанії CNN International в Україні.

У компанії визнали, що головні стереотипи про Україну, що склалися у світі, це - погана екологія, корупція та дешевий секс-туризм. Але про них мовчатимуть. Головна мета, зазначають піарники, не задовольнити якісь наявні стереотипи, а знайти щось нове.

Досліджуючи ключові пріоритети позиціонування України, компанія зупинилася на відвертості як найхарактернішій рисі та цінності українців.

"Головна персональна риса України, головне гасло стратегії: "Україна - відвертість". Ті позитивні риси, які сьогодні відомі в Європі й у світі, - гостинність, дружелюбність, любов, - їх всіх втілено в одному слові "відвертість", - сказав креативний директор компанії.

Зокрема, розроблено образи "Спритко" та "Гарнюня". Він - активний та сміливий, вона - красива та незалежна. Виконані у стилі японського аніме - із великими очима. Такими, вважають розробники, європейці і мають уявляти собі українців.

А щоб європейці не подумали, ніби українці з мультиків, є інший варіант. Над логотипом "Україна" летить чоловік. Один - у діловому костюмі, інший - з вигляду турист. Підпис унизу переконує, що ми дуже швидкі.

У той же час піаритимуть Україну і справжні українці. Популярним співачкам запропонують виступити у незвичному образі. Вишуканою мовою вони розповідатимуть про різні аспекти потенціалу України - від економічного до туристичного.

Крім того, розроблено концепцію створення інформаційного порталу UkraineallabotuU.com, який має стати базовим джерелом інформації про Україну.

Також стратегія включає можливі іміджеві проекти, зокрема "Україна - центр сучасного мистецтва Східної Європи", "Україна модна", "Душа України в серці ЄС", "Україна: знімальний майданчик нового світового кіно" і "ПроГУГЛянка вулицями України".

У свою чергу, політтехнолог Сергій Гайдай, коментуючи нову піар-кампанію України, зазначив: втеча від негативних асоціацій про Україну - все одно що брехня. Вилізе боком. "Фактор, за яким обирали, – це красиві жінки. Для нормального європейського чоловіка це однозначно сексуальний об'єкт. Якби ставилася задача змінити імідж, я б вибрав не вродливих, а тих жінок, які чогось досягли у чоловічій зоні", - зазначив політтехнолог.

У МЗС, натомість, стратегією залишилися задоволені. Її розробників залучили до співпраці поза конкурсом, мовляв, ті запропонували найкращу ціну. Як кажуть у міністерстві, у порівнянні з іміджевими бюджетами Катару чи Кувейту, це "крапля в морі".

Щоб втілити креативні задуми у життя, МЗС знову шукатиме грошей - тепер вже від приватних інвесторів.

Зазначимо, що у 2010 році Міністерству закордонних справ було надано 9,2 мільйона гривень на створення позитивного іміджу України за кордоном.

Нагадаємо, що восени минулого року також було презентовано промо-ролик України до Євро-2012. Ролик триває 90 секунд. Є також його короткі варіанти – по 60 та 30 секунд. Передбачалось, що всі ці кліпи транслюватимуться на європейських телеканалах Euronews, Eurosport та BBC. Також було обрано талісман Євро-2012, яким стали два футболісти-близнюки, розфарбовані відповідно до кольорів національних прапорів України та Польщі.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 944 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ