Чт, 2024-04-25, 17:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Листопад » 25 » В 90% автомобілів, які зачепив "дізельгейт" в Європі, Volkswagen усуне порушення
12:27
В 90% автомобілів, які зачепив "дізельгейт" в Європі, Volkswagen усуне порушення
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Німецький концерн Volkswagen AG отримав дозвіл на усунення порушень в більш ніж 90% автомобілів, які зачепив "дизельний скандал" в Європі, повідомляє NEWSru.com з посиланням на Bloomberg.

Головний виконавчий директор Volkswagen Маттіас Мюллер заявив, що німецький регулятор автомобільного сектора - KBA - схвалив пропозицію автовиробника про заміну програмного забезпечення в автомобілях з дволітровим двигуном і підтримав в принципі план компанії щодо усунення порушень в автомобілях з двигуном об'ємом 1,6 літра, передає "Інтерфакс".

За словами Мюллера, виправлення проблем в автомобілях з 1,6-літровим двигуном буде менш складним, ніж передбачалося раніше. Крім оновлення ПЗ, в цих автомобілях будуть потрібні "відносно прості зміни" в системі повітряних фільтрів, зазначив він.

У машинах з двигуном об'ємом 1,2 літра, ймовірно, буде потрібно лише оновлення ПЗ, і компанія має намір надати KBA план усунення порушень в цих автомобілях до кінця поточного місяця, повідомив Мюллер.

"Наше припущення про те, що потрібно внести істотні зміни у двигуни, не підтвердилося", - зазначив він.

За словами Мюллера, витрати на усунення несправностей в автомобілях, порушених скандалом в Європі, є "контрольованими". Відкликанню в Європі в рамках "дизельного скандалу" підлягають близько 8,5 млн автомобілів Volkswagen.

Крім цього, глава Volkswagen повідомив, що Управління з охорони навколишнього середовища США (EPA) і Каліфорнійська рада з охорони повітряних ресурсів дали компанії можливість подати на розгляд регуляторів нову версію ПЗ для 85 тис. автомобілів з дизельними двигунами.

У тому випадку, якщо заміна ПЗ буде схвалена, витрати на усунення порушень в цих машинах будуть обчислюватися "середнім двозначним числом в мільйонах євро", зазначив Мюллер.

Скандал навколо Volkswagen вибухнув у вересні 2015 року після того, як EPA виявила, що концерн встановлював на своїх автомобілях з дизельними двигунами комп'ютерні програми, які під час перевірок занижують показники викиду шкідливих речовин. У загальній складності кількість автомобілів, що підлягають відкликанню, складає більше 11 млн.

У ФРН проти VW розпочато розслідування за підозрою в ухилянні від сплати податків

Прокуратура німецького Брауншвейга почала розслідування проти концерну Volkswagen у зв'язку з підозрою в ухилянні від сплати податків. Про це повідомив у вівторок, 24 листопада, прокурор Клаус Ціе.

За його словами, справа пов'язана з "дизельним скандалом", а саме з установкою на автомобілях концерну програмного забезпечення, що занижує реальні показники викидів CO2. В даний час у справі фігурують п'ять чоловік з числа співробітників Volkswagen, зазначив Ціе. Про це повідомляє ТАСС.

Показник викидів CO2 - важливий критерій для розрахунку автомобільного податку. Якщо дані про викиди були знижені, то державі було завдано певний фінансовий збиток у зв'язку з скороченням розміру податкових надходжень.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1051 | Додав: adminA | Теги: порушення, дізельгейт, volkswagen, Європа, 90% автомобілів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ