Пт, 2024-04-19, 21:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 9 » В Інтернеті з'явилися перші фотографії Lada Granta
15:20
В Інтернеті з'явилися перші фотографії Lada Granta
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

В Інтернеті з'явилися знімки майбутньої дешевої ВАЗівської моделі, яка з'явиться у продажу наприкінці року. Головним секретом до сьогодні залишався дизайн передньої і задньої частини машини. "Тілом" вона копіює "Калину", а ось ніс і хвіст - зовсім інші. Втім, витончених рішень ми тут не побачили. Як і належить молодшій моделі, яка повинна замінити застарілу "класику", вона зіткана з примітивних рішень, пишуть "Автоновости".

Вже відомі приблизні комплектації. Базова Granta, яка коштуватиме від 220 000 руб, оснащена бідніше, ніж найдешевша "Калина" (269 900 руб). Тобто позбавлена центрального замка з ДК, а можливо, і двох електросклопідйомників. Про АБС, подушки безпеки і аудіопідготовку, звісно, не йдеться.

Також у "Гранти" буде версія з подушкою безпеки і електропакетом, і такий автомобіль буде істотно дешевший за аналогічно оснащену "Калину". Зазначимо, що остання отримує подушку лише в старшій комплектації "Люкс" (від 341 900 руб).

Джерело знімків, зроблених на території заводу, не афішується. За легендою, "шпигун", що побажав залишитися невідомим, з альтруїстичних спонукань надіслав ці світлини на поштову скриньку сайту Autonews, після чого ті поширилися Мережею.

Як повідомлялося, раніше компанія "АвтоВАЗ" підбила підсумки конкурсу на назву для нової моделі Lada 2190, виробництво якої розпочнеться наприкінці 2011 року на платформі Kalina. Новинка називатиметься Lada Granta.

Як повідомили в прес-службі компанії, переможцем конкурсу на найкращу назву для моделі Lada 2190 став Павло Захаров з Красноярська, що вигадав найвдаліше, на думку журі, ім'я для новинки.

Зазначимо, конкурс на краще ім'я для нової моделі Lada 2190 проходив з 30 червня по 8 липня 2010 року - всі охочі могли запропонувати декілька варіантів назви для нової моделі Lada, яка піде в серію наприкінці 2011 року і замінить "класику", - моделі ВАЗ-2105 і ВАЗ-2107.

За даними автовиробника, жителі понад 900 міст, 700 селищ і сіл надіслали на сайт "АвтоВАЗу" свої імена для автомобіля. Всього в конкурсі взяла участь 48 771 особа. Було запропоновано 169 082 назви, з них 36 429 - оригінальні (без повторів). Лідер за кількістю заявок на конкурс – Самарська область: більш як 8 тисяч осіб запропонували свої назви, з них понад 6 тисяч - жителі Тольятті. Майже стільки ж учасників (більш як 7 тисяч) з Москви і Московської області; близько 3 тисяч - з Санкт-Петербурга і Ленінградської області.

Для порівняння - у вересні 1968 було підбито підсумки конкурсу на найкращу назву для легендарної "копійки": 42 роки тому на конкурс було надіслано 54 тис 838 назв для ВАЗ-2101.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 883 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ