Ср, 2024-04-24, 12:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 19 » "Великим послідовником" батька проголошено сина покійного Кім Чен Іра Кім Чен Ина
12:10
"Великим послідовником" батька проголошено сина покійного Кім Чен Іра Кім Чен Ина
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Кім Чен Ин, син лідера КНДР Кім Чен Іра, в понеділок офіційно проголошений "великим послідовником" батька, який помер у суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Кім Чен Ин - великий послідовник революційних ідей чучхе (офіційна північнокорейська політика опори на власні сили) і видатний лідер нашої партії, армії і народу", - йдеться в комюніке, поширеному каналами Центрального телеграфного агентства Кореї.

Кім Чен Ір носив титул "улюбленого керівника", а засновник КНДР Кім Ір Сен офіційно іменувався в КНДР "великим вождем".

Кім Чен Ина в понеділок було названо наступником Кім Чен Іра. Нагадаємо, що державне телебачення КНДР сьогодні, 19 грудня, повідомило про смерть північнокорейського лідера Кім Чен Іра. За словами диктора, глава держави помер в суботу, 17 грудня, від надмірних фізичних і розумових навантажень. Йому було 69 років.

Новий керівник КНДР буде продовжувати справу чучхе

КНДР обіцяє під керівництвом наступника Кім Чен Іра, його сина Кім Чен Уна продовжувати справу чучхе, прагнути до миру і возз'єднання на Корейському півострові.

Про це йдеться у відозві центральних політичних і державних органів КНДР у зв'язку зі смертю Кім Чен Іра.

"Сьогодні на чолі нашої революції стоїть великий продовжувач справи чучхе, видатний керівник нашої партії, армії і народу товариш Кім Чен Ин", - йдеться у відозві до народу, опублікованій у понеділок газетою "Чосон сінбо".

Ідеї чучхе взяв за основу ідеології КНДР батько Кім Чен Іра колишній президент країни Кім Ір Сен, і вони припускають опиратися у всьому на власні сили.

"Під керівництвом товариша Кім Чен Уна ми подолаємо скорботу силою і ентузіазмом, будемо ще сильніше боротися за нові перемоги чучхейської революції", - наголошується у відозві.

У документі йдеться також, що КНДР буде дотримуватися обумовлених з Сеулом ще в 1972 році трьох принципів возз'єднання країни - воно повинно бути мирним, без втручання ззовні, заснованим на згуртуванні всієї нації. Ці принципи були відображені тоді ж у Спільній заяві політичних партій і громадських організацій Півночі і Півдня.

"Ми послідовно виконаємо три принципи возз'єднання батьківщини і спільну заяву Півночі і Півдня, ми за будь-що реалізуємо самостійне возз'єднання батьківщини згуртованими силами всієї нації", - йдеться у відозві.

"На основі ідеалів самостійності, миру і дружби наша партія і народ будуть зміцнювати дружбу і згуртованість з народами різних країн світу, а також активно боротися за побудову нового світу, заснованого на самостійності та світі, без гноблення і поневолення, без агресії та війни", - заявляє влада КНДР.

Раніше повідомлялося, що на індонезійському острові Балі, де проходила конференція з безпеки країн АСЕАН, 23 липня, відбулася неформальна зустріч глав МЗС Північної і Південної Кореї, на якій обговорювалися умови переговорів з денуклеаризації Корейського півострова.

Кім Чен Іра поховають 28 грудня

У Північній Кореї оголошено 12-денну жалобу за "великим вождем" Кім Чен Іром, який помер від серцевого нападу. Тіло Кім Чен Іра помістили в Кімсуанський меморіальний палац (мавзолей Кім Ір Сена) в Пхеньяні, повідомляє "Взгляд".

У період жалоби КНДР не прийматиме іноземних делегацій. Також іноземці не будуть допущені до церемонії похорону, яка пройде 28 грудня, повідомило Державне Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).

Розпорядником похорону призначений молодший син померлого лідера Кім Чен Ин, якого ЦТАК уже назвало "великим спадкоємцем".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: Кім Чен Ин
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ