Сб, 2024-04-27, 02:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2017 » Вересень » 12 » Відкриваємо продуктовий магазин: поради
20:39
Відкриваємо продуктовий магазин: поради
Інші останні на сайті holosUA.com/

Бізнес з продажу продуктів залишається на піку популярності в нашій країні. Але саме по собі відкриття магазину не дає гарантії на успіх справи. Кожен бізнес-проект потребує ретельного планування і продумування дрібниць. Саме від найдрібніших, на перший погляд, деталей, залежить успіх магазину.

Перш за все, майбутній підприємець повинен зрозуміти, який саме магазин потрібно відкрити в конкретному місті, наприклад, супермаркет, маленький магазинчик або ларьок з продажу продукції певного заводу. Після визначення пріоритетного напрямку, необхідно проаналізувати розташування подібних магазинів, і вибрати район з низькою конкуренцією.

Ще одним важливим фактом є доступ покупців до товару. У магазинах відкритого доступу покупці часто крадуть, тому є сенс встановити камери спостереження, установка сигналізації і охорона магазину також дуже важлива для безпеки товару і людей. Чарункові шафи для такого магазину вам також необхідно придбати, але з цим проблем не виникне — можна заказати онлайн на uhl-mash.ua. До всього іншого, середній чек в такому магазині буде більше, ніж в звичайних прилавочних магазинах.

Магазин повинен бути на виду, тобто розташовуватися в місцях, де постійно ходять люди. Спальні райони не підходять для розміщення магазину. Отже, бажано, щоб магазин знаходився уздовж дороги, в жвавому районі. Таким чином, попит на товар буде значно вищим, і вдасться уникнути збитків.

Власнику магазина належить пройти по сусіднім точкам торгівлі, ознайомитися з цінами і асортиментом товару. У магазин із завищеними цінами народ буде ходити тільки за особливих потреб, а деякі товари можуть залежуватися на полицях і псуватися.

Магазину обов'язково знадобиться певне обладнання, яке можна купити або взяти в оренду. Воно не обов'язково має бути новим, існують фірми, що займаються розпродажем устаткування магазинів, які закрилися.

До вибору співробітників потрібно підійти відповідально. Торгові точки, в яких продавці та інший персонал хамлять покупцям і погано їх обслуговують, користуються меншою популярністю у людей. Бажано, щоб співробітники вже мали досвід роботи в торгівлі.

А ось без чого вже точно не обійтися, так це без документації. Пакет документів буде досить значним. У нього входять: права на приміщення магазину, дозвіл СЕС, договір про проведення дезінсекції та інших видів робіт, атестат робочих місць, ліцензія на торгівлю певними видами товарів, дозвіл пожежної інспекції, документація по розрахунково-касовому обслуговуванню, свідоцтво з торгового реєстру, свідоцтво про перевірку приладів та інші.

Звичайно, відкрити магазин - завдання не з легких, але відповідальний підхід до вирішення кожного питання забезпечить непоганий прибуток і утримає магазин на плаву.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Переглядів: 677 | Додав: admin | Теги: чарункові шафи
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ