Чт, 2024-04-25, 19:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 7 » Відомий актор Андрій Панін у Москві трагічно загинув
19:38
Відомий актор Андрій Панін у Москві трагічно загинув
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
У Москві у віці 50 років трагічно загинув заслужений артист РФ Андрій Панін. Тіло актора було виявлене в його квартирі на південному заході Москви, повідомляє "Інтерфакс". Загиблого знайшли близько 11 години ранку 7 березня в будинку номер 18 по Балаклавському проспекту з черепно-мозковою травмою. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Імовірно, Панін загинув унасідок нещасного випадку. Тіло виявили на підлозі. На думку експертів, актор впав і вдарився головою, повідомляє Life News з посиланням на власні джерела.

З Паніним протягом чотирьох днів не могли зв'язатися близькі, а в четвер знайомий артиста приїхав до нього додому, але квартира виявилася замкненою. На дзвінки ніхто не реагував. Коли двері відчинили, приятель виявив на підлозі труп кіноактора.

Попередній огляд тіла показав, що Панін при падінні отримав тяжку травму голови. Судмедекспертам належить встановити, чи була вона нанесена після смерті або стала її причиною.

При цьому на дзвінки близьких артист перестав відповідати чотири доби тому. "Від чого саме настала смерть - від удару головою при падінні або ж від серцевого нападу, і травма голови виявилася посмертною, - належить з'ясувати судмедекспертам", - вказало джерело ЗМІ.

В одному з інтерв'ю кілька років тому актор зізнався в передчутті близької смерті, а також у тому, що його мучить безглуздість життя.

"Мені чомусь завжди здавалося, що в 42 я повинен померти. Мені вже 43. Коли я зрозумів, що мені вже 43, то відразу подумав: блін, я ще живий. І не зрозумів нічого. Я клянуся тобі, весь рік думав, що ось-ось помру, далі - не переступимо. Зараз мені 43, і я не розумію: навіщо? Сенс? Що далі робити?" - сказав він тоді.

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську, виріс у Кемерово, де він закінчив режисерський факультет Інституту культури. Деякий час актор пропрацював в Мінусинському театрі. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна).

Олександр Калягін, на курсі якого навчався Панін, після звістки про його смерть, назвав актора своїм найкращим учнем і розповів, що сам артист не був задоволений своїми ролями. За його словами, які цитує РІА "Новости", Панін весь час шукав себе в якихось інших проектах, хотів зробити щось самостійно.

Панін працював у МХТ імені А.П. Чехова. Серед сценічних робіт актора - ролі в спектаклях "Три сестри", "Скупий лицар", "Одруження", вистава театру-студії Табакова "Смертельний номер", антрепризна постановка "Зима" за Євгеном Гришковцем, а також "Академія сміху" і "Троє на гойдалці" в Театрі імені А.С. Пушкіна.

Одну з перших ролей у кіно Андрій Панін зіграв у фільмі "По прямій". Але популярність актор здобув завдяки картинам "Мама, не горюй" Максима Пежемського, "Мама" Дениса Євстигнєєва, телесеріалів "Каменська" і "Кордон. Тайговий роман".

У 2000 році Андрій Панін зіграв у фільмах "Весілля" Павла Лунгіна і "Жінок кривдити не рекомендується" Валерія Ахадова, а також у бойовику Олександра Атанесяна "24 години". Популярності Андрія Паніна сприяв також успіх серіалу "Бригада". Також знімався в таких фільмах, як "Шик", "Вершник на ім'я смерть", "Навіть не думай-2: Тінь незалежності", "Водій для Віри", "Бій з тінню", "Піжмурки", "Мама, не горюй-2".

За фільм "Весілля" отримав приз за найкращу чоловічу роль другого плану на фестивалі "Золотий овен". У 1999 році отримав звання заслуженого артиста Росії. У 2006 році Панін випустив експериментальну акторську майстерню у ВДІКу.

Панін був одружений п'ять разів. Як одного разу актор пожартував в інтерв'ю, на його думку, це не надто багато, оскільки у нього "ортодоксальна сексуальна орієнтація". У актора залишилося троє дітей - доросла дочка Надія від першого шлюбу з економістом Тетяною, сини Олександр і Петро - від шлюбу з актрисою МХТ ім. А.П. Чехова Наталією Рогожкіною.

Раніше повідомлялося, що у Москві через порушника-таксиста загинула актриса Марина Голуб.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: трагічно загинув, москва, актор Андрій Панін
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ