Сб, 2024-04-20, 01:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Відпочити вони вміють: як політики зустрінуть Новий рік
10:43
Відпочити вони вміють: як політики зустрінуть Новий рік
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
25 грудня депутати пішли на канікули. Народні обранці не перевтомилися - Рада нового скликання працювала лише місяць. А тепер парламентарі вже налаштовані відпочивати і святкувати. Журналісти дізналися про депутатські плани на канікули. Рік, що минає, для народних обранців був часом виснажливої виборчої кампанії, а отже, в новорічні свята переможцям можна розслабитися. Навіть спортсменам, пишуть "Подробности".

Віталій Кличко(лідер фракції "УДАР"): "Ну який же Новий рік без шампанського, без олів'є, Новий рік теж не працює".

Для депутатів не влаштовують корпоративів, тож кожен розважатиме себе на власний смак. Більшість парламентарів переконують, що понад усе люблять проводити новорічну ніч у домашньому колі. Віктор Янукович (народний депутат України): "Новий рік та Різдво - домашні свята, які треба зустрічати з близькими людьми. Що з їжі? - Все традиційно".

Про свої подарунки близьким нардепи розповідають неохоче. До можливості презентувати жінкам символ нового року ставляться з обережністю. Андрій Павловський (народний депутат, фракція "Батьківщина"): "А що, символ - змія? Може, й не треба, ще образиться".

А очільник "Свободи" Олег Тягнибок усі подарунки роздав на свято Миколая. На Новий рік для рідних приберіг лише почуття. Олег Тягнибок (лідер фракції "Свобода"): "Необов'язково матеріальні подарунки. Може бути інший подарунок - це поцілунок, це усмішка".

Святкувати нардепи будуть два тижні. Вже десятого січня треба повертатися до роботи в Раді.

Тимошенко не дозволяють встановити ялинку, а Луценко в Новий рік зможе дивитися телевізор до першої години ночі

Поки що навіть немає стовідсоткової впевненості в тому, чи не виявиться новорічним сюрпризом для Юлії Тимошенко переїзд у колонію з ЦКЛ Укрзалiзницi. Втім, більшість опитаних джерел запевняють: найпевніше екс-прем'єр зустріне свято не на нарах, а на лікарняному ліжку. Наглядати за нею будуть чергові лікарі, більшість персоналу на Новий рік відправлять додому відпочивати, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Ірина Фурса, яка спостерігає за ходом лікування Тимошенко, новорічної ночі теж чергувати не буде, вона відзначить свято вдома", - розповіло виданню джерело в ЦКБ.

Святкова атмосфера в палаті Юлії Володимирівни не передбачається. Керівництво тюремного відомства позбавило її не тільки можливості помилуватися ялинкою, але навіть маленьку гірлянду забороняє повісити.

"Ми другий тиждень ведемо переговори з керівництвом Качанівської колонії, - каже народний депутат Сергій Власенко. - Але поки що позитивної відповіді не отримали, і палата Юлії Володимирівни до свята не прикрашена. При цьому немає ніякого нормативного акту, що забороняє засудженим встановлювати ялинки. На запитання "Чому не можна?" - мені відповідають: "Тому що!"

Дивується Власенко ще й через те, що торік з новорічними аксесуарами проблем не виникло. Маленькі ялиночки Юлії Володимирівні дозволили встановити і в камері Лук'янівського СІЗО, і в камері Качанівської колонії.

До речі, в святковому меню "ув'язненої №1" не буде ні шампанського, ні олів'є. Спиртне засудженим не дозволяють вживати, а традиційних новорічних салатів Юлія Володимирівна не визнає.

31 грудня в Харків приїде рідня екс-прем'єра з Дніпропетровська, але смаколиків тітка екс-прем'єра Антоніна Ульяхіна з собою не бере. Каже, все одно не дозволять передати.

"Вона їсть майже все без солі і без цукру, важких страв з майонезом не любить. Переважно харчується фруктами, овочами і травами - кінзою, петрушкою. М'ясо може з'їсти, котлетку", - перераховує Антоніна Ульяхіна.

Десант з Дніпра привітає Юлію Володимирівну на відстані - з-за воріт ЦКБ, їх збираються прикрасити гірляндами та іграшками. На побачення Ульяхіна не розраховує - позапланове відвідування рідні не дозволили. Втім, тітка екс-прем'єра не сумує.

"Я недавно приїжджала з дочкою й онукою, - усміхається Антоніна Миколаївна. - Виглядає Юлія добре, навіть краще, ніж зазвичай. Після голодування, коли почала харчуватися - прямо світиться зсередини. Сповнена сил, енергії, ідей. Ми привезли їй масу літератури - книги з філософії, історії, права. Телевізор вона і вдома рідко дивилася, а в лікарні все більше читає".

Зовсім інакше зустрічатимуть Новий рік у Менській колонії, де відбуває термін екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Начальство колонії повідомляє, що привітає його "в загальному порядку", тобто разом з іншими ув'язненими. Телевізор Юрію Віталійовичу і трьом його сусідам по камері дозволять подивитися не до 10-ї вечора, як зазвичай, а до першої години ночі. Крім того, передбачається, що у виховній кімнаті всім продемонструють новорічне привітання президента.

У меню обіцяють січену курятину з гарніром з каші, а також шипучі напої замість шампанського. Плюс передачі, які привезе рідня з Києва.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1131 | Додав: adminA | Теги: Політики, Новий рік
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ