Пт, 2024-04-26, 13:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 3 » "Віджигає" Олег Гусєв: ми довели, що БАТЕ - дворова команда. Футболісти пивзаводу(Відео)
12:05
"Віджигає" Олег Гусєв: ми довели, що БАТЕ - дворова команда. Футболісти пивзаводу(Відео)
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
(

Після розгромної перемоги в Мінську над БАТЕ футболісти київського "Динамо" жорстко пройшлися в коментарях по супернику, зокрема по захисникові борисовців Ігорю Шитову, який дозволив собі образливі висловлювання на адресу "Динамо" ще перед стартовим матчем групи в Києві.

Тоді, нагадаємо, Шитов, серед іншого, заявивЖгет Олег Гусєв: ми довели, що БАТЕ - дворова команда. Футболісти пивзаводу: "ім'я - це все, що залишилося у "Динамо" від їх славного минулого". А відразу після матчу в Києві, який завершився нічиєю 2:2, що було сприйнято як провал для "Динамо", у форварда киян Мілевського трапився конфлікт з одним із гравців БАТЕ.


У підсумку, перед звітним поєдинком мало не кожен гравець "Динамо" в інтерв'ю заявляв про особливий статус матчу та серйозний настрій команди. Як виявилося, слова киян не розійшлися з ділом і БАТЕ був розгромлений з рахунком 4:1.

Андрій Ярмоленко: "Що я показав Шитову, коли забив гол? Щоб менше розповідав, а показував своєю грою на футбольному полі те, що вміє робити. Не маючи ніяких підстав, він дозволяє собі неприємні висловлювання на адресу нашого клубу. Запитайте в нього, як він сьогодні зіграв, що показав.

Артем Мілевський: "Я слів на вітер не кидаю, тому виконав свою обіцянку - забив. І не тільки я. Всі хлопці здорово грали".

Олег Лужний, в.о. головного тренера "Динамо": "Хочу подякувати вболівальникам, які в таку погоду приїхали до Мінська нас підтримати. І нашим гравцям, які повністю виконали установку, віддавши грі всі сили. Ми виграли цей матч. "Динамо" показало футбол, який має показувати".

Олександр Шовковський: "На жаль, я не бачив наш перший поєдинок з БАТЕ, оскільки перебував на реабілітації в Німеччині. Але знаю, що було дуже багато розмов як до гри, так і після неї. Своїми висловами суперник нас розізлив. Так от: не потрібно злити нашу команду. Настрій у хлопців був дуже хорошим. Сьогодні вони показали, хто є хто насправді, у кожного в футболі своє місце... Розмови потрібно підкріплювати справою. Сьогодні гра і результат показали, хто є хто".

Якщо вище перераховані гравці хоча б намагалися дотримуватися дипломатичність у висловлюваннях, то Олег Гусєв, який вкрай рідко дає інтерв'ю, сказав усе, що думає: "Хотілося довести цій команді, що ми її обіграємо в снігу, в пустелі, на пляжі і де тільки можна. Ми повинні були ще в Києві їх ставити на місце, якщо б у першому таймі реалізували всі свої моменти. Але ми довели, що це дворова команда. Тільки футболісти пивзаводу можуть дозволяти собі до гри висловлюватися так. А на футбольному полі виявилося все інакше. Хлопці зараз дуже задоволені не тим, що ми вийшли на перше місце, а тим, що обіграли цю команду, яка так негідно висловлювалася про київське "Динамо".





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1140 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ