Чт, 2024-03-28, 18:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 19 » Вирішальний матч для України: англійці - фаворити, але надія є
16:15
Вирішальний матч для України: англійці - фаворити, але надія є
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Провідні букмекерські контори не вірять в успіх збірної України з футболу в матчі третього групового туру Євро-2012, який відбудеться проти англійців 19 червня на "Донбас Арені", повідомляє Ukrinform.

Так, авторитетна букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 3,50 до 1, перемога Англії - 2,15 до 1, нічия - 3,25 до 1. Ще одна європейська контора Bwin оцінює шанси українських футболістів як 3,50 до 1, нічия - 3,40 і перемога родоначальників - 2,10.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Українські букмекери також не вражають оптимізмом. Так, спортивна лотерея "Спортліга" ставить на англійців - 2,10, нічия - 3,40, перемога України - 3,69. У свою чергу контора "Марафон" пропонує наступні ставки: перемога Англії - 2,12, нічия - 3,45, Україна - 3,80, "Парі-матч": - Англія - 2,15, нічия - 3,35, Україна - 3,40.

Нагадаємо, сьогодні збірна України в Донецьку на стадіоні "Донбас-Арена" зіграє останній матч групового туру Євро-2012 з національною збірною Англії. Для виходу в плей-оф "синьо-жовтим" потрібна тільки перемога, інакше команда залишиться за бортом чемпіонату Європи.

Футбольні фахівці не вірять у збірну України

Вітчизняні футбольні фахівці дали свої прогнози на матч третього туру чемпіонату Європи між збірними України і Англії.

Олег Кузнєцов, колишній захисник київського "Динамо" і збірної СРСР - 0:1

"Зрозуміло, що нашим хлопцям доведеться дуже складно, але я вірю, що вони все-таки зіграють на належному рівні і доб'ються позитивного результату. Англійці не будуть лізти на рожен, адже їм вигідна і нічия, тому українці зобов'язані діяти лише першим номером. На мій погляд, щоб перемогти британців, Олегу Володимировичу треба чимось здивувати суперника, внісши нововведення як до складу, так і в тактику команди.

Багато зараз говорять про Руні, але як на мене, його вихід не стане чимось несподіваним. Хоча з його появою на полі ми побачимо зовсім іншу Англію, адже спостерігати в нападі двох досить високих форвардів (Уелбека і Руні) буде досить незвично".

Андрій Канчельскіс, колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України - 1:1

"Думаю, в майбутньому поєдинку команди розійдуться миром, закінчивши матч результативною нічиєю. Англія - це збірна, яка й сама грає, і дозволяє багато супернику. Зараз у британців не атак сильна оборона, вони пропускали в двох попередніх зустрічах на Євро, тому забити їм не є неймовірним завданням. Як на мене, то сьогодні англійці не такі сильні, щоб їх не можна було обіграти. Але водно час для успіху потрібно і самим не пропустити.

Це завдання "синьо-жовтим" у рази ускладнить поява Руні в поєдинку. Хоча він і не грав у перших двох матчах і може бути не в оптимальному стані, але цей форвард завжди дуже небезпечний і може завдати чимало клопоту".

Андрій Русол, колишній захисник "Дніпра" і збірної України - 0:1

"Не варто звертати стільки уваги на попередній матч з Францією, а краще сконцентруватися на поєдинку з Англією. На таких форумах, як чемпіонат Європи, все дуже швидко змінюється, і від успіху до поразки буквально один крок.

Це дуже важлива зустріч для наших хлопців, але впевнений, що їм під силу здобути перемогу над британцями і пройти далі. Тим більше що ми обігравали англійців у себе вдома, і це було не так давно. Саме рідні стіни і командний дух вважаю головною зброєю збірної Україні в майбутньому матчі.

Руні? Безсумнівно, він ключовий виконавець у колективі англійців, але як він виступить - складно сказати, адже він пропустив перші два поєдинки і лише зараз увіллється в гру".

Блохін каже, що Україні нема чого втрачати - треба просто перемагати

Керманич збірної Олег Блохін розповів про підготовку збірної України до дуже важливого матчу з Англією у третьому турі чемпіонату Європи.

"Збірна Англія - це дуже цілісний колектив. Багато хто говорить, це ця команда виглядає втомленою, але особисто я цього не помітив. Так, у деяких гравців проглядаються ознаки якоїсь незначної втоми, проте це не заважає збірній Англії дотримуватися свого стилю і чітко його дотримуватися.

І я не бачу причин, щоб не зараховувати англійців до лідерів Євро-2012.

До речі, зважаючи на це, швидше у нашого суперника будуть проблеми психологічного плану, ніж у нас: адже Англія буде виходити на поле в якості одного з фаворитів турніру, і результат буде відчутно тяжіти над командою.

Якщо ж говорити про нашу збірну, то нам, перш за все, необхідно показати якісну гру, а яким буде рахунок - інше питання. Так що англійці будуть нервувати посильніше наших гравців. Нам-то втрачати нема чого - треба просто перемагати. А Англія в цьому матчі буде фаворитом", - сказав Блохін.

Англійці у Донецьку заливаються пивом і вірять, що їхня збірна легко розбереться з Україною

9 червня до Донецька з усіх куточків України з'їжджаються фанати на матч останнього туру групового етапу Євро-2012 Україна-Англія.

Станом на 13.00 уже приїхали близько 25 тис українців та 7 тис англійців, повідомляє ТСН.

Англійські фанати, відомі своїм буйним характером, наразі ведуть себе спокійно. У Донецьку для них виділили спеціальну зону, обладнану для відпочинку, під охороною міліції.

Іноземні вболівальники дуже активно скандують гасла на підтримку своєї збірної, посміхаються та споживають величезну кількість пива. Англійці зізнаються, що у захваті від українського пива, надто ж від дешевих цін. Також вони не оминули компліментами і українських дівчат.

Щодо результату матчу, усі в один голос впевнено заявляють, що Англія легко розбереться з Україною, хоч як би гостинно її тут приймали.

Також англійці наголосили, що після завершення виступу збірної Англії на Євро-2012 поїдуть додому, де розповідатимуть рідним та друзям, що "страшилки" про Україну в британських ЗМІ були надуманими, і обов'язково повернуться знову до України.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: англійці - фаворити, України, Вирішальний матч
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ