Чт, 2024-04-25, 08:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 2 » Висміяли Трампа і підтримали Клінтон "Сімпсони". ВІДЕО
21:44
Висміяли Трампа і підтримали Клінтон "Сімпсони". ВІДЕО
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

Творці анімаційного серіалу "Сімпсони" випустили короткометражний мультфільм, в якому головні герої Гомер і Мардж міркують, за кого вони будуть голосувати на майбутніх президентських виборах у США. Персонажі доходять висновку, що їхній голос піде кандидату від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Ролик під назвою "Третя година ранку" вже розміщений в інтернеті, передає NEWSru.com.

Двохвилинний мультфільм починається зі сцени, де Мардж і Гомер, лежачи в ліжку, вмикають телевізор і бачать рекламу, в якій голос оголошує: "Зараз третя ранку, і в Білому домі дзвонить телефон. Хто, на вашу думку, повинен зняти трубку?".

Далі на екрані з'являється екс-президент США, чоловік Хілларі Клінтон, Білл, який відповідає на дзвінок і не відразу розуміє, що він адресований не йому. Зі словами "Ой, це тобі" він передає трубку своїй дружині. "Так, тепер всі дзвінки будуть тільки мені!" - відповідає Хілларі чоловікові.

Після цього на екрані з'являється кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп, який, лежачи в ліжку, читає повідомлення в соціальній мережі Twitter на своєму смартфоні, при цьому поруч з ним на ліжку лежить книга "Великі промови А. Гітлера".

Коли телефон мільярдера починає дзвонити, він натискає кнопку "ігнорувати дзвінок". Трамп піднімає трубку з другого разу, після чого починає готуватися до виходу. Після довгих приготувань він знову відповідає на дзвінок. "Занадто пізно? Китайський флот вже близько? Просто побудуйте ще одну стіну! Так, в океані, невдахо!" - оголошує Трамп.

Подивившись таку рекламу, Мардж визначається зі своїм вибором. На пропозицію Гомера голосувати за Трампа вона погрожує чоловікові розлученням. "І ось так я став демократом", - робить висновок Гомер і цілує дружину.

Прикметно, що раніше творці "Сімпсонів" пророкували президентство мільярдера Дональда Трампа ще задовго до того, як він оголосив про свої амбіції в червні минулого року. У серії "Барт у майбутньому", що вийшла на екран у березні 2000 року, герой бачить, що його сестра Ліза стала президентом США, змінивши на цій посаді Трампа. У спадок їй дісталася країна, що лежить в руїнах, оскільки магнат керував економікою некомпетентно.

У шоу Ліза заявляє своїм співробітникам про те, що після правління Дональда Трампа залишився бюджетний дефіцит. Персонал, зі свого боку, інформує главу держави, що через мільярдера країна перебуває у занепаді. У березні цього року сценарист "Сімпсонів" Ден Гріні нагадав про пророчу серію.

"Сімпсони" є одним з найпопулярніших мультиплікаційних серіалів у світі. Перші серії були показані в 1989 році. Загальна кількість епізодів перевищила 550. За час існування ситкому в ролі запрошених знаменитостей у ньому взяли участь понад 500 відомих особистостей, які озвучували або мультиплікаційних себе, або спеціально придуманих під них персонажів.

Перша міні-серія Good night була показана в "Шоу Трейсі Ульман" 19 квітня 1987 року. Демонстрація повноцінних серій мультсеріалу почалася 17 грудня 1989 року на каналі Fox.

На сьогодні глядацька аудиторія анімаційного серіалу охоплює понад 100 країн світу. За час свого існування серіал отримав безліч нагород і номінацій. Прайм-тайм-премію Emmy "Сімпсони" завойовували 27 разів (в чотирьох різних категоріях) - більше, ніж будь-який інший мультиплікаційний серіал в історії премії. Премію Annie серіал отримав 22 рази. На його рахунку також багато інших американських і міжнародних премій і нагород.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: Трамп, підтримка Клінтон, сімпсони
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ