Чт, 2024-04-25, 11:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Травень » 1 » Вкотре одружується та чекає на народження 94-ї дитини одноногий "супербатько" з ОАЕ. ВІДЕО
14:00
Вкотре одружується та чекає на народження 94-ї дитини одноногий "супербатько" з ОАЕ. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Еміратець Мухаммад Даад Мурад, більш відомий в ОАЕ як "супербатько" через те, що має 93 дітей, вкотре одружується і чекає на народження чергової доньки чи сина.

Про це повідомляє еміратська газета Emirates 24/7.

"Я вже був одружений з жінками із майже половини країн світу. Зараз у мене 93 дитини, і ми очікуємо на народження нової через два місяці. Я знов планую одружитися упродовж місяця", - каже 67-річний мешканець Аджману.

Найбагатодітніший батько ОАЕ поставив за мету мати 100 дітей, що, за його підрахунками, можливе вже у 2015 році. Одноногий пенсіонер, який невдовзі матиме вже четверту дружину віком до 30 років, займається сексом по шість разів на день і не довіряє штучним стимуляторам сексуальної активності на кшталт "Віагри". Секрет чоловічої сили "супербатька" - відмова від консервів, заморожених продуктів: лише свіжа їжа, натуральний мед та висушене м'ясо перепілки.

"У мене вистачає сил на усіх моїх дружин, я не маю проблем зі здоров'ям і не знаю, що таке лікарня", - каже Мухаммад, якого місцеві ЗМІ називають "одноногою машиною для виробництва дітей".

Зараз наймолодшій дитині чоловіка, сину Нагаяну, усього вісім місяців, а 15 найстарших дітей вже давно мають власні родини. На святкові подарунки для родини він витрачає 13,5-16,5 тис. доларів. Найбагатодініший батько країни не пам'ятає імен усіх своїх нащадків та ледве згадує усіх своїх 23 дружин - з Оману, Філіппін, Пакистану, Марокко, Індії, Судану, ОАЕ, Бангладеш тощо.

Як згадує сам Мухаммад, уперше він одружився у 1967 році, і це було легковажною інтрижкою; з вісьмома жінками він розлучився, три померли, а ще кілька зникли і не повернулися. Усіх своїх дружин, нинішніх і колишніх, чоловік забезпечив житлом і грошовим утриманням. Щомісячні витрати пенсіонера на величезну родину сягають майже 16,5 тис. доларів. Пенсія військового та влада ОАЕ добряче допомагають Мухаммаду: держава надала йому кілька будинків, безкоштовне медичне обслуговування для дружин і дітей, безкоштовну електрику і воду (а за місяць "набігає" сума у 5,5 тис. доларів), погасила кредит на 165 тис. доларів тощо.

На сьогодні родина "супербатька" нараховує більш як 142 особи, і щотижня усі її члени збираються у батьківському будинку в Аджмані. Шанси побачити свого 100-го нащадка у рекордсмена дуже великі, адже батько Мухаммеда дожив до 110 років.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: одноногий супербатько, народження 94-ї дитини. ВІДЕО, ОАЕ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ