Чт, 2024-04-25, 14:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 30 » Вкрали і спалили тираж журналу ВО "Свобода"
10:08
Вкрали і спалили тираж журналу ВО "Свобода"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Міліція заявляє, що причиною загоряння партійної преси в Тернополі найімовірніше став необережно кинутий кимось недопалок.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться у повідомленні, розповсюдженому відділом зі зв'язків з громадськістю обласного управління міліції.

Правоохоронці також стверджують, що двері в готельний комплекс, де зберігалися газети, розбили не зловмисники, а пожежні, які приїхали на виклик. У повідомленні міліції також наголошується, що газети лежали в коридорі, а не в офісному приміщенні ВО "Свобода", саме в коридорі вони і зайнялися.

"Працівники міліції з'ясовують причину загоряння. За попередніми даними, нещастя міг спричинити необережно кинутий недопалок сигарети", - йдеться в повідомленні міліції.

При цьому правоохоронці перевіряють й інші версії.

29 вересня вранці прес-служба ВО "Свобода" розповсюдила інформацію про те, що невідомі зловмисники вибили скло в дверях офісу міської організації та підпалили кілька тисяч примірників партійної газети.

Даний тираж, який був викрадений у ніч з 8 на 9 вересня, а 28 вересня ввечері партійцям повернула міліція.

З приводу зникнення газет прес-служба обласної організації ВО "Свобода" заявляла, що тираж викрали з їх партійного офісу. Голова обласної організації ВО "Свобода" Олексій Кайда називав зникнення партійного журналу провокацією влади.

Однак незабаром правоохоронці встановили, що газети зберігалися не в самому партійному офісі, а в під'їзді, де він розташований. Звідки їх вкрали бомжі, одного з яких затримали при здачі крадених на макулатуру. Також частину тиражу привласнила мешканка цього ж під'їзду, яка разом зі своїм чоловіком сховала пачки з газетами в підвалі, щоб також здати папір на макулатуру.

Щодо всіх чотирьох правоохоронці порушили кримінальну справу за ч 2 ст 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб).

За інформацією прес-служби ВО "Свобода", вогонь пошкодив 20 пачок, в кожній з яких було по 800 примірників однойменного партійного журналу.

"Очевидно, що комусь невигідний зміст документа, в якому критикується чинна антинародна влада і проливається світло на речі, які відбуваються в нашій країні", - зазначив представник партії.

У 2011 році з офісу Тернопільській "Свободи" була викрадена оргтехніка та партійна документація. Винних і досі не знайшли.

А 12 листопада того ж року в Рівному був спалений автомобіль керівника міськорганізації ВО "Свобода" Олексія Бучинського.

"Сьогодні Рівне перетворилося у своєрідне Палермо, де мафія разом з чиновниками безкарно грабує мешканців, а всіх, хто протестує, намагаються залякати. Ми не тішимо себе ілюзією, що влада розкриє цей злочин, бо такий нахабний бандитизм неможливий без потурання вищого керівництва влади" , - заявив керівник Рівненської обласної організації ВО "Свобода", депутат Рівненської обласної ради Олег Осуховський.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: журналу ВО Свобода вкрали. спалили
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ