Чт, 2024-04-25, 23:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 26 » Вперше в історії, в Польщі, базуватимуться військовослужбовці ВПС США
12:53
Вперше в історії, в Польщі, базуватимуться військовослужбовці ВПС США
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
США збираються відправити до Польщі військовослужбовців ВПС для забезпечення польотів військових літаків, йдеться в заяві Пентагону, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Підрозділ прибуде цієї осені як служба забезпечення винищувачів F-16 і транспортних літаків С-130 "Геркулес", які буде розміщено з 2013 року. Це стане першим випадком, коли американські війська розміщуються на польській землі", - заявив представник Пентагону Джордж Літтл.

Він також зазначив, що прибуття американського контингенту ознаменує "крок вперед у відносинах між США та Польщею і дозволить зміцнити військову співпрацю".

Цю заяву зроблено після переговорів між міністром оборони США Леоном Панеттою та його польським колегою Томашем Семоняком. У ньому також підтверджується, що американські літаки 2013 року буде розміщено в Польщі на ротаційній основі.

Нагадаємо, що плани США розмістити елементи в Польщі і Чехії раніше викликали різку критику з боку Москви. На чеській території передбачалося розмістити американський радар системи, а в Польщі - протиракетну базу США.

Повністю позиційний район ПРО, включаючи наземну структуру, планується створити до 2020 року за чотири етапи. До моменту появи перших наземних об'єктів узбережжя Європи патрулюватимуть військові кораблі США з ракетами-перехоплювачами на борту.

1 грудня на бойове чергування в Росії заступив новий рід військ – сили повітряно-космічної оборони, які мають стати першим рубежем оборони РФ від військових загроз стратегічного характеру. До військ повітряно-космічної оборони увійшли космічне командування, командування протиповітряною та протиракетною обороною та космодром у Плесецьку.

Говорячи про загрози, яким мають протистояти війська ПКО, в Росії згадують плани Пентагону з розгортання ЄвроПРО поблизу російських кордонів.

Раніше на цьому тижні Москва погрожувала у разі провалу переговорів про розгортання американської системи ПРО в Європі розташувати свої тактичні ракети "Іскандер" у Бєларусі, в Краснодарському краї та Калінінградській області, що дозволить Росії "відбити можливу атаку США".

Зазначимо, що Москва категорично виступала проти будівництва європейської системи ПРО і погрожувала встановити у відповідь поблизу Калінінграда ракетні комплекси "Іскандер". Та згодом від цієї ідеї відмовилася за умови, що США відмовляться від ПРО. Москва також підозрює, що об'єкти ПРО призначені для спостереження за ракетними арсеналами Росії.

23 листопада президент Росії Дмитро Медведєв віддав армії наказ підготуватися до атаки на американську систему ПРО. Крім того, Росія переходить на повну бойову готовність та бере під контроль Європу і Атлантику, і все через американську ПРО.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: Польщі, військовослужбовці ВПС США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ