Нд, 2024-04-28, 22:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 2 » Врятувати її маму донька Тимошенко просила у американських сенаторів
12:03
Врятувати її маму донька Тимошенко просила у американських сенаторів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія взяла участь у слуханнях, присвячених Україні у американському Сенаті на комітеті з міжнародних відносин, повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

Слухання називаються "Україна на розпутті: що поставлено на карту для США і Європи".
Евгенія Тимошенко поінформувала присутніх на засіданні про кримінальні справи, які відкрито проти її мами, про поновлення кримінальних справ проти інших членів родини.

Крім того, Тимошенко розповіла про переслідування соратників Тимошенко. Серед останніх справ вона згадала порушення кримінальної справи проти голови Харківської партійної організації "Батьківщини" Арсена Авакова.

"Я не хочу, щоб у вас склалося уявлення, що це питання стосується тільки моєї матері. Інших колишніх чиновників також переслідують і незаконно утримують у в'язниці. Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з надуманих причин вже більш як рік перебуває під вартою. Майже аналогічна ситуація з Валерієм Іващенком", - сказала доньки екс-прем'єр-міністра.

Євгенія Тимошенко також згадала про резолюцію Парламентської Асамблеї Ради Європи, в якій міститься заклик звільнити всіх політиків, щодо яких порушені кримінальні справи, і дати їм можливість прийняти участь у виборах до Верховної Ради.

"Політичні репресії тривають, моя мати - це лише найбільш яскравий приклад вибіркового застосування кримінального права. Це великий виклик для подальшого демократичного розвитку України", - наголосила вона. Донька Юлії Тимошенко також зазначила, що режим Януковича продовжує чинити тиск на її сім'ю, зокрема, через відновлення переслідування її батька і діда.

За її словами, однією з головних причин переслідування її матері стала боротьба з корупцією та корупційними схемами постачання природного газу. "Ті, хто організував переслідування, не тільки руйнують імідж України, але й зменшують її інвестиційну привабливість. Успішні люди залишають Україну", - зазначила Євгенія Тимошенко.

"Я прошу Вас використовувати всі можливі засоби впливу для того, щоб пояснити режиму Януковича про наслідки таких дій", - додала вона.

Євгенія Тимошенко також подякувала Гілларі Клінтон і Адміністрації президента США Барака Обами за підтримку її матері й демократичного розвитку України. "Моя мама щиро вірить у демократичне майбутнє України", - зазначила донька лідера опозиції.

Крім доньки Тимошенко участь у слуханнях взяв захисник Тимошенко, депутат від БЮТ Сергій Власенко.

Нагадаємо, що 2 лютого, в підкомітеті з європейських справ Комітету зовнішніх відносин Сенату США відбулися слухання на тему "Україна на роздоріжжі: що поставлено на карту для США і Європи".

Зазначимо, що дочка екс-прем'єра Євгенія заявила, що життя її матері в небезпеці, й уже "настав критичний момент", про що вона має намір повідомити європейським лідерам.

Голова підкомітету з європейських справ міжнародного комітету Сенату США Джин Шахін вважає незаконним тюремне ув'язнення колишнього прем'єра Юлії Тимошенко, повідомляє УНІАН.

"Подальше тюремне ув'язнення Юлії Тимошенко на підставі сумнівних, політично мотивованих звинувачень є неприйнятним і суперечить принципам вільної та прозорої системи", - йдеться в заяві Шахін.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1122 | Додав: adminA | Теги: Україна на роздоріжжі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ