Ср, 2024-05-08, 06:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 27 » З Тимошенко Луценко листується і готує її в президенти – Яценюк и Тягнибок поки не готові
13:01
З Тимошенко Луценко листується і готує її в президенти – Яценюк и Тягнибок поки не готові
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що зараз реальною кандидатурою на пост президента є тільки екс-прем'єр Юлія Тимошенко. "Президент - це план, довіра людей, команда, харизма і сила волі. Зараз цей набір має тільки Тимошенко", - таку думку озвучив міністр, який відбуває покарання в Менській колонії, відповідаючи на питання користувачів Facebook, передані блогеру Романі Шрайку.

"Важливо звернути увагу, що це вже не та Тимошенко, яку ми пам'ятаємо до в'язниці. Я листуюся з Тимошенко і бачу, наскільки вона стала глибшою. Ніщо так не вчить, як поразка. Мені здається, Юля знає тепер головне - ніяких гнилих компромісів з олігархією, опора - середній клас та інтелектуали", - додав Луценко.

"Чи буде в Юлії Тимошенко юридична можливість балотуватися? Подивимося", - уточнив він.

При цьому Луценко вважає, що " Яценюк, Кличко, Тягнибок, Порошенко, які теж розглядаються як кандидати на вищу посаду", поки мають "лише частину необхідного набору лідера".

"Один рішучий, другий компетентний, третій досвідчений, четвертий харизматичний. У кожного - своя політична стратегія. Цей рік покаже, хто з них доведе свою ефективність в якості альтернативи мафії", - пояснив він.

Луценко підкреслив, що сам він нікуди не йшов з політики. "Так, вже третій рік я перебуваю за колючим дротом як політичний опонент нинішній правлячій мафії", - сказав він.

Очолювати МВС Луценко, за його словами, більше не збирається.

"Я і тоді, в 2005-му, 2007-му йшов на посаду не задля кар'єри (так МВС і політкар'єра - речі несумісні в будь-який пострадянській країні, навіть у Грузії), а з почуття боргу. Про це краще в Кена Кізі ("Пролітаючи над гніздом зозулі"): "Я хоча б спробував", - зазначив він.

"Якщо в країні знову виникне замовлення на демонтаж ЗАТ ГПУ-СБУ-МВС, то реформаторові піти на цю посаду можна лише маючи президента-однодумця зі стабільною більшістю у Верховній Раді", - додав він.

"Першим кроком такого міністра має бути законопроект про ліквідацію МВС. У сьогоднішньому вигляді і зацементовані баблом з 2010 року внутрішні негласні правила роботи це - загроза для громадян за їхні ж гроші. Реформи там вже не спрацюють, тільки напалм", - сказав Луценко.

При цьому він запевнив, що в його час "за жодну посаду, звання і жодну кримінальну справу не було сплачено міністру МВС Юрію Луценку".

"Я - не наївне дитя, відчував, що гроші в МВС ходили. Але я особисто і моя найближча команда цим не займалася. По-перше, я не уявляю, як можна вимагати ефективних результатів у службі з того підлеглого, хто щомісяця возить "данину". А, по-друге, це було важливо для мене як людини і політика. Тому я і був такий "наглючий" до опонентів, знаючи, що на мені криміналу немає", - уточнив він.

"Півроку найбільша за 2000-і роки бригада з 17-ти "важняків" Генпрокуратури шукала злочини Луценка. І те, що мене засадили за ґрати за "незаконне святкування Дня міліції" і за нібито незаконне оформлення водія на ту ж посаду, яку обіймали всі водії всіх міністрів внутрішніх справ, – найкращий доказ моїх слів", - підсумував Луценко.

Нагадаємо, 17 лютого Луценко казав, що у 2013 році лідери опозиційних партій "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" не домовляться про єдиного кандидата в Президенти України.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: Луценко, Яценюк, Тимошенко, Тягнибок, Президент
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ