Пт, 2024-03-29, 15:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 7 » З усієї України до Києва з'їжджаються шахраї
15:01
З усієї України до Києва з'їжджаються шахраї
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Через активізацію в Києві злодіїв напередодні Євро-2012 міліція посилює патрулювання, переодягнені міліціонери стежать за злодіями в метро.

Для вболівальників Євро випустили спеціальні інструкції - "гіди безпеки", де гостям Києва різними мовами пояснюють, що робити в різних ситуаціях і як відрізнити справжнього міліціонера від переодягненого шахрая, пише "Сегодня".

На двох сторінках з фото і коміксами гостям Києва пояснюють, як, наприклад, відрізнити міліціонера від переодягненого шахрая. Там пишуть, що машину може зупинити тільки міліціонер. А якщо авто зупиняє людина у формі, схожій на міліцейську, і пропонує пройти перевірку вихлопних газів і вимагає штраф, потрібно відразу телефонувати за телефоном "102".

"Навіть якщо відбудеться хоча б одна кишенькова крадіжка в іноземця, нам, звісно, буде неприємно, хоча такі злочини є в будь-якій країні Європи", - наголосив начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук.

За останні дні у центрі Києва спіймали кишенькових злодіїв, які промишляли в тролейбусах №16 і №18. В районі ринку "Дніпро" у Святошині затримали злодія в автобусі. Він витягнув гроші з кишені іноземця. А на Позняках хлопець з Вінниччини зірвав з шиї 21-річної киянки золотий ланцюжок. Зараз міліція вже перейшла на режим бойової готовності, і в цивільному її співробітники їздять у транспорті, вистежуючи потенційних злодіїв.

На Євро-2012 очікують, що кількість злочинів збільшиться.

"У натовпі легше вчинити злочин. А ще причина в менталітеті наших гостей. Іноземці більш безтурботні. Можуть залишити сумку без нагляду або покласти гаманець на видноті. Вони так звикли. А у нас все інакше: залишив валізу - через п'ять хвилин її вже немає", - заявив начальник прес-служби київської міліції Ігор Михалко.

Зазначимо, що президент УЄФА Мішель Платіні дуже задоволений тим, як Україна і Польща підготувалися до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, незважаючи на всі проблеми.

Хоча раніше Європейська футбольна федерація могла перенести проведення запланованого на початок цього літа фіналу чемпіонату Європи з футболу на інший рік через ситуацію в Україні.

Столичні ресторани під час Євро піднімуть ціни вдвічі

Столичні ресторатори на час проведення футбольного чемпіонату Євро-2012 готуються підняти цінники в меню чи не вдвічі. Таким способом кмітливі підприємці сподіваються отримати надприбутки.

"Наші люди це відчують, оскільки багато ресторанів, барів, кав'ярень та навіть фаст-фудів збираються підвищити ціни. На час проведення Євро Київ - не для киян, а для гостей", - розповіла програмі "Гроші" директор компанії зі створення ресторанного бізнесу Ольга Насонова.

Перевірка показала, що наразі ціни залишились колишніми, проте у деяких закладах громадського харчування відкрито заявили, що вартість практично усього меню буде змінена.

Деякі ресторатори взагалі будуть робити два меню: одне - англійською мовою із вищими цінами для туристів, та звичайне зі звичайними цінами для постійних клієнтів.

Єдине, за що з відвідувачів грошей не братимуть - це за перегляд трансляцій футбольних матчів.

Чи повернуться цінники у ресторанах до колишнього рівня по завершенню чемпіонату, наразі невідомо.

Підготовка до чемпіонату Києву обійшлася майже в 2,25 млрд доларів

Підготовка до Євро-2012 Києву обійшлася в 18 млрд грн (2,25 млрд дол), повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.

"10 млрд грн інвестовано в процес підготовки до проведення чемпіонату, 8 млрд грн вкладено бізнесом у розвиток готелів. Таким чином, на Євро витрачено 18 млрд грн за 2 роки. Це великі інвестиції", - цитує Попова "Інтерфакс-Україна".

За його словами, зараз київська влада шукає можливості залучити інвесторів, які б вклали кошти у розвиток міста після завершення Євро-2012.

Азаров прочитав, що лікарня для уболівальників Євро - ганьба України, і відправив Попова у розвідку

Прем'єр доручив голові київської адміністрації Олександру Попову розібратися з проблемами Олександрівської лікарні, яка є головною лікарнею, що обслуговуватиме вболівальників Євро-2012.

Таке доручення він дав після опублікування у ЗМІ досить критичної інформації щодо неготовності лікарні приймати вболівальників під час чемпіонату Європи з футболу, повідомляє прес-служба уряду.

"Я сьогодні прочитав в ЗМІ, що Олександрівська лікарня – це ганьба для України. І мені стало гірко на душі", - зазначив він.

"Я негайно відправив туди Попова. Я сказав йому: от їдь туди і перевір. Ти б сам повинен був поїхати і подивитися. І якщо там дійсно щось не дороблено - значить, треба поїхати і доробити. Обов’язково все виправимо, тут питань нема", - запевнив Азаров.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1058 | Додав: adminA | Теги: Києва з'їжджаються шахраї
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ