Чт, 2024-04-25, 23:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 20 » За розкішний ландшафтний дизайн поплатилася донька Кучми: суд США зобов'язав її заплатити 500 тисяч боргу
11:19
За розкішний ландшафтний дизайн поплатилася донька Кучми: суд США зобов'язав її заплатити 500 тисяч боргу
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/
Донька екс-президента Леоніда Кучми Олена Пінчук має сплатити більше півмільйона доларів компанії з ландшафтного дизайну Oehme van Sweden. Таке рішення виніс американський суд Округу Коламбія ще 6 листопада, пише Kyivpost.

Oehme van Sweden звинувачувала Пінчук і кіпрську компанію Maypaul у несплаті послуг з ландшафтного дизайну біля маєтку під Києвом у Конча Заспі, у якому, за твердженням позивача, проживає сімейство Пінчуків.

Сума боргу складає 486,985 дол, плюс судові витрати, що загалом складає понад 500 тисяч доларів.

Адвокат кампанії Oehme van Sweden Пол Талер вважає, що Пінчук ще може подати апеляцію на рішення суду, але це лише відтягне те, що є неминучим. Якщо Пінчук і Maypaul відмовляться від сплати боргу, "це займе кілька місяців", щоб його забрати. Але він "трохи більший за 500 тисяч і зростає кожного дня", - сказав Талер.

Відповідно до контракту Maypaul повинен був оплатити професійні послуги Oehme van Sweden на суму не більшу за 447 600 дол двадцятьма рівними щомісячними платежами. Робота велась з 2004 по 2008 роки.

Пінчук вже сплатила понад 600 тисяч доларів за дизайнерські послуги цієї фірми.

У 2008 році Олена Пінчук почала обурюватись, що вони платять забагато. Після чергового нагадування від фірми Oehme van Sweden про необхідність покрити попередню роботу Олена Пінчук у своєму листі від 26 січня 2009 року до представниці Oehme van Sweden Лізи Делплейс, висловила незгоду з необхідністю додаткових платежів і попросила переглянути надіслані раніше рахунки.

Пінчук не була стороною контракту з Oehme van Sweden і її американські адвокати постійно настоювали на тому, що саме тому вона не може бути стороною цього судового позову.

Ділянку, на якій Oehme van Sweden під керівництвом Пінчук і її представників розробляла ландшафтний дизайн, у 2004 році отримала компанія ТОВ "Транспортно-експедиційною компанією "Світ Шляхів".

Незважаючи на це Oehme van Sweden минулого року змогла переконати міжнародний арбітражний суд, що їхні послуги були призначені для Пінчуків, а відтак за борг відповідальна не лише компанія Maypaul, керівник якої підписав контракт, але й на одна з найбагатших родин України.

"Світ Шляхів" завдячує отриманню ділянки уряду Віктора Януковичу. Адже саме його уряд у квітні 2004 року передав в оренду, а вже у липні у власність "Світу Шляхів" 114 га землі у елітному районі під Києвом Конча-Заспа. У жовтні того ж року тодішній губернатор Київщини Анатолій Засуха підписав акт на право на землі для цієї фірми на земельну ділянку у 135 га.

Слід зазначити, у списку 10 найдорожчих будинків світу, складеному аналітиками нерухомості, 6-те місце посіла вілла Олени Пінчук у Великій Британії. У 2008 році Олена Пінчук встановила рекорд ціни за нерухомість у Британії, купивши за 80 млн фунтів стерлінгів п'ятиповерховий особняк у Кенінгстоні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: Донька Кучми, 500 тисяч боргу, ландшафтний дизайн
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ