Пт, 2024-04-26, 17:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 30 » За вказівкою "зека з мораллю садиста" Тимошенко незаконно етапували, впевнений захист
19:54
За вказівкою "зека з мораллю садиста" Тимошенко незаконно етапували, впевнений захист
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Адвокат Сергій Власенко заявляє, що його підзахисну Юлію Тимошенко направили зі слідчого ізолятора до колонії за вказівкою президента Віктора Януковича і з порушенням закону.

На брифінгу він повідомив, що керівник СІЗО сказав йому, що 29 грудня у робочий час надійшло розпорядження Печерського райсуду Києва про термінове перевезення Тимошенко до місця відбування покарання.

"При цьому на пряме питання народних депутатів керівник СІЗО зазначив, що це розпорядження надійшло в робочий час. Але як це могло статися – невідомо, тому що лише о 6-й годині вечора Апеляційний суд закінчив зачитувати повний текст судового рішення", - цитує Власенка прес-служба "Батьківщини".

За його словами, захисту також повідомили, що ніякої зміни запобіжного заходу щодо другого арешту Юлії Тимошенко не відбулося. "Це означає, що пенітенціарна служба порушила вимоги закону, тому що в постанові Шевченківського райсуду про так званий другий арешт було чітко зазначено, що Тимошенко повинна утримуватися у Київському слідчому ізоляторі", - наголосив він.

"Однак вночі була команда нелюда, якого всі чомусь називають президентом, і ця команда була швидко виконана, тому що вранці Тимошенко вже відвозили", - заявив Власенко.

"Все це свідчить про те, що, на жаль, в Україні при владі перебуває двічі ув’язнений зек з мораллю садиста", - підкреслив Власенко.

"Це звичайний садизм. По-іншому це психологічне збочення не назвеш - заарештувати колишнього першого заступника міністра юстиції (Євгена) Корнійчука, коли в нього народилася донька, заарештувати (колишнього міністра внутрішніх справ Юрія) Луценка напередодні католицького Різдва - це садизм, перевозити Тимошенко, яка не може ходити, і вони це підтверджують, всупереч наявним судовим рішенням перед Новим роком - це садизм", - сказав депутат.

У свою чергу, Олександр Турчинов заявив, що керівництво СІЗО відмовляється надавати документи, "які б підтверджували їхню правову позицію" у питанні етапування Тимошенко.

Він також зазначив, що з’ясувати точне місцеперебування Тимошенко зараз важко, тому що в усіх установах ніхто не працює. "Це спеціально робиться, щоб напередодні саме Нового року не тільки боляче зробити Юлії Тимошенко, а й унеможливити спілкування з нею і надати будь-яку допомогу, в тому числі і медичну", - переконаний Турчинов.

Нагадаємо, 30 грудня рано-вранці Тимошенко етапували до місця відбування покарання в Харківській області. Раніше Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок, винесений Тимошенко 11 жовтня Печерський районним судом Києва щодо "газової справи", який передбачає позбавлення її волі терміном на 7 років.

Раніше повідомлялося, що Юлію Тимошенко не переведуть із СІЗО у в'язницю, навіть після підтвердження Апеляційним судом Києва вироку в "газовій справі", оскільки діє рішення суду про повторний досудовий арешт - у справі про ЄЕСУ.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: вказівкою зека з мораллю садиста
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ