Пт, 2024-03-29, 01:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Заарештований директор одного з кращих санаторіїв України
14:10
Заарештований директор одного з кращих санаторіїв України
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Заарештовано директора легендарного Сакського військового санаторію міністерства оборони Віталія Устюжаніна, пише "Дзеркало тижня. Україна".

У п'ятницю, 30 вересня, представники кримської прокуратури приїхали в санаторій з метою провести вилучення документів і заарештувати директора.

Однак колектив санаторію не дав цього зробити, поставивши автокран і не допустивши представників прокуратури на територію санаторію.

Однак вже ввечері того ж дня, коли Устюжанін йшов з роботи, його затримали люди в масках, відвезли до Сімферополя і направили в прокуратуру.

За інформацією джерел "Дзеркала тижня", його звинувачують у злочинах за двома статтями — розтрата державних коштів в особливо великих розмірах та перевищення службових повноважень.

Прокуратура Київського району Сімферополя вилучила всі фінансові, тендерні документи, вінчестери і всі телефони, що мають пам'ять.

Сакський військовий санаторій Міноборони вважається одним з кращих санаторієм країни і у світі. В його обігу щорічно проходять 150 мільйонів гривень.

15 липня 2011 міністр оборони Михайло Єжель видав наказ, яким ліквідується "Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. Пирогова", а всі його фонди, оборотні кошти та цінності передаються іншому державному підприємству МО –"Укрвоєнкурорту", яке, крім назви, не має ніякого відношення до медицини та курортної діяльності.

Проти цього рішення виступив голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко, який заявив, що такий крок — це фактично схема рейдерського захоплення санаторію.

Крім того, проти виступили уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова, глави комітетів ВР з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва та у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Цушкевич.

Проти реорганізації санаторію виступило і міністерство економічного розвитку і торгівлі.

Колектив санаторію звернувся до суду, який 25 серпня заборонив його реорганізацію. 1 вересня 2011 суд мав приймати рішення по суті, однак Міноборони затягує розгляд цього питання, і рішення суду донині немає, пише "Дзеркало тижня".

Як повідомлялося раніше, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко оцінив надлишкове майно Збройних сил України на суму не менше 5 млрд доларів.

Нагадаємо, що від членів уряду неодноразово лунали заяви, що з рейдерством в Україні буде покінчено. У травні 2010 року перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв закликав місцеві органи влади Криму негайно і жорстко реагувати на будь-які спроби рейдерських захоплень.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 712 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ