Ср, 2024-04-24, 00:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 1 » Закон про декриміналізацію статей КК розглянуть у п'ятницю
14:26
Закон про декриміналізацію статей КК розглянуть у п'ятницю
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Верховна Рада України розгляне законопроект про декриміналізацію статей Кримінального кодексу, що стосуються економічних злочинів, 4 листопада, повідомив голова українського парламенту Володимир Литвин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми домовилися розглянути це питання у п'ятницю", - сказав Литвин на ранковому пленарному засіданні парламенту у вівторок після погоджувальної ради з керівниками фракцій.

Він також повідомив, що в середу на засіданні профільного комітету буде ухвалено остаточне рішення щодо цього законопроекту.

Литвин також повідомив, що до п'ятниці фракції парламенту проведуть консультації під час підготовки цього законопроекту до другого читання.

Варто зазначити, що парламентська фракція "БЮТ-Батьківщина" вже розблокувала президію Верховної Ради Україні, і пленарне засідання під головуванням спікера Володимира Литвина розпочалося.

Як повідомлялося, депутати цієї фракції у вівторок блокували трибуну Верховної Ради з вимогою розглянути закон про декриміналізацію статті Кримінального кодексу, за якою засудили екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, і не скасовувати пільг ліквідаторам аварії на ЧАЕС і воїнам-інтернаціоналістам. У вівторок у Верховній Раді розпочинається черговий пленарний тиждень, початок засідання було заплановано на 10.00.

Крім того, у вівторок кількасот "чорнобильців" із різних регіонів України розпочали пікетування будівлі Верховної Ради, протестуючи проти скасування пільг ліквідаторам аварії на ЧАЕС. За певний час вони перекинули огорожу на площі перед будівлею українського парламенту й зібралися під стінами Верховної Ради.

Нагадаємо, що у Харкові "чорнобильці" 28 жовтня, на знак протесту проти невиплати пенсій, захопили приміщення регіонального управління Пенсійного фонду, звільнили його вночі і тимчасово припинили акцію протесту.

Зазначимо, що місяць тому воїни-"афганці" і "чорнобильці", що протестували під парламентом проти скасування пільг, знесли огорожу під Верховною Радою і здійснили штурм будинку. Учасники акції прорвали міліцейський кордон і з криками "Ганьба!" оточили саму будівлю парламенту.

БЮТ погрожує блокувати Раду в п’ятницю

БЮТ погрожує в п’ятницю знову заблокувати трибуну парламенту в разі невиконання їхніх вимог. Про це заявив журналістам у вівторок "бютівець" Сергій Соболєв, передає "Українська Правда".

"Так, ми будемо блокувати. Ми цього не приховуємо, ми не дозволимо їм провести цей законопроект, який позбавляє пільг незахищені верстви і не хочуть позбавляти пільг спецпенсіонерів", - заявив він.

Депутат сказав, що законопроект про виконання рішень судів перенесений на п’ятницю, як і законопроект про декриміналізацію.

"Нас ця пропозиція влаштувала лише в одному, що ми хоча б сьогодні не будемо мати цей законопроект, який ми зняли з обговорення. Знову ми фактично виграли тиждень часу. І я впевнений, що в п’ятницю наша реакція буде така сама", - додав Соболєв.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 884 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ