Чт, 2024-04-25, 06:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Червень » 2 » Законопроект про відтермінування подання декларацій про доходи мобілізованими держслужбовцями Рада схвалила
14:14
Законопроект про відтермінування подання декларацій про доходи мобілізованими держслужбовцями Рада схвалила
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Верховна Рада Україна ухвалила в першому читанні проект "Про внесення змін до Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (реєстраційний номер 2608). За дане рішення проголосували 260 із 342 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі, передає УНІАН.

У своєму виступі під час обговорення проекту закону народний депутат ("Народний фронт") Андрій Левус зазначив, що сьогодні "мобілізується значна частина державних службовців та працівників місцевого самоврядування, а, відповідно до чинного закону, вони зобов`язані до 1 квітня здати декларації про доходи".

За словами депутата, цим законопроектом передбачено відтермінувати подання таких декларацій на термін, коли завершиться мобілізація, й особа буде демобілізована. Левус додав, що той, хто має здати декларацію, але не має такої змоги, може звернутися із заявою, написаною в довільній формі, і пояснити неможливість подання такої декларації.

Законопроектом передбачено, що суб`єкти декларування, які не мали змоги подати до 1 квітня за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за 2014 рік у зв’язку із мобілізацією відповідно до указів президента України з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних сил України та інших військових формувань України, подають таку декларацію за звітний рік протягом 30 робочих днів з моменту повернення до місця роботи (служби) чи місця здійснення повноважень депутата місцевої ради".

Також законопроектом передбачено, що у випадку, коли суб`єкт декларування не може одержати інформацію про майно, доходи, видатки та зобов`язання фінансового характеру члена сім`ї, який мобілізований до ЗСУ та інших військових формувань, декларація за 2014 рік заповнюється без врахування інформації, яка невідома суб`єкту декларування. У такому випадку суб`єкт декларування разом із декларацією подає пояснювальну записку довільної форми, у якій перелічує, які саме позиції декларації не заповнені у декларації, та вказує причини їх незаповнення. Суб`єкт декларування зобов`язаний подати уточнену декларацію за 2014 рік не пізніше 30 робочих днів з моменту усунення обставин, які перешкоджали йому одержати необхідні дані.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: рада, законопроект, мобілізованими держслужбовцями, відтермінування подання декларацій
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ