Сб, 2024-04-27, 00:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 17 » Замість Тимошенко поговорили про туберкульоз - редакція "Шустер Live" раптово змінила тему
10:47
Замість Тимошенко поговорили про туберкульоз - редакція "Шустер Live" раптово змінила тему
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Редакція програми "Шустер Live" відмовилась від планів проводити сьогодні, 16 грудня, програму за участю лідерів української опозиції. Як повідомили у прес-службі "Фронту Змін", про це їх поінформували в редакції ток-шоу.

За даними прес-служби, запрошення лідерові "Фронту Змін" Арсенію Яценюку від програми надійшло напередодні ефіру – в четвер, 15 грудня. Темами були заявлені: "Саміт Україна-ЄС", "Об’єднання опозиції" та "Справа Юлії Тимошенко". При цьому в редакції зазначили, що запросили на ефір лідерів майже усіх опозиційних політичних сил. Яценюк підтвердив свою участь у програмі. Як стало відомо прес-службі "Фронту Змін", готові були прийти всі основні опозицій сили.

Крім того, зазначається в повідомленні, у день ефіру – сьогодні, з редакції із прес-службою зв’язувалися ще чотири рази, аби переконатися в готовності Яценюка взяти участь в ефірі та уточнити теми для обговорення.

Утім, за кілька годин до початку ефіру з редакції передзвонили і повідомили, що двоє із запрошених представників опозиції не підтвердили свою участь, і тому тема була змінена, а запрошення усім лідерам опозиційних сил скасоване, повідомили у "Фронті Змін". При цьому у прес-службі зазначили, що аналогічна ситуація відбулася 25 листопада, коли в останній момент Яценюку відмовили в запрошенні на "Шустер Live".

В БЮТ здивовані, що Шустер несподівано відмовився від теми щодо стану справ в опозиції

У партії "Батьківщина" здивовані тим, що о 17.00 п’ятниці редакція програми "Шустер Live" на Першому національному каналі раптово відмовилася від теми, запланованої раніше - щодо стану справ в українській опозиції. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Ще з вечора четверга редакція повідомила прес-службі про заплановану тему та повідомила список гостей, які запрошуються. Серед них, зокрема, були Анатолій Гриценко (лідер партії "Громадянська позиція"), В'ячеслав Кириленко (лідер партіїї "ЗаУкраїну!"), Віталій Кличко (лідер партії "Удар"), Валентин Наливайченко (голова політради партії "Наша Україна"), Олег Тягнибок (лідер ВО "Свобода"), Арсеній Яценюк (лідер партії "Фронт змін").

Станом на ранок п’ятниці з редакцією "Шустер Live" була узгоджена кандидатура представника від фракції "БЮТ-Батьківщина" - лідера ПРП, заступника голови фракції, керівника опозиційного уряду Сергія Соболєва.

"Аж раптом за 4 години до ефіру редакція кардинально змінила тему і вирішила обговорювати ситуацію з туберкульозом", - повідомили в прес-службі "Батьківщини".

"Очевидно, зірвався спільний план Савіка Шустера та Банкової вчергове дискредитувати опозицію та зіткнути опозиціонерів лобами у прямому ефірі. Переконані, що саме сварки та поливання один одного брудом планувалися як основна мета програми", - заявили в "Батьківщині".

Інформацію про скасування ефіру за участю опозиції підтвердили також в партії "За Україну!"

Раніше Шустера звинуватили в тому, що він використовував в ефірі свого політичного ток-шоу маніпулятивні технології. Про це повідомила директор фонду "Демократичні ініціативи", старший науковий співробітник Інституту соціології НАНУ Ірина Бекешкіна.

Також стало відомо, що провідні українські телеканали скорочують кількість політичних новин і збільшують дисбаланс в подачі новин від влади та опозиції. Про це повідомили представники Академії української преси, представляючи свій Моніторинг новин провідних каналів українського телебачення: грудень-жовтень 2011 рік.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1083 | Додав: adminA | Теги: Шустер LIVE
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ