Пт, 2024-04-19, 13:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 27 » Замовляючи монтаж даху з фальцу в Україні, складіть договір за допомогою адвоката
11:57
Замовляючи монтаж даху з фальцу в Україні, складіть договір за допомогою адвоката
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Монтаж даху з фальцу є досить поширеним в сучасному будівництві. Однак, не всі до кінця розуміють, в чому полягають особливості даного виду покриття. Будівельники, які виконують монтаж даху з фальцю, використовують рулонний або листовий метал (мідь, цинк-титан, оцинкована сталь). На території нашої країни у більшої частини будинків саме фальцеве покрівля, яке лагодиться, оновлюється, що не призводить до значних архітектурних змін.

Фальцевий дах зобов'язаний своєю назвою деяким особливостям свого укладання. Таким чином, листи металу з'єднують за допомогою загинів (на фальци). При цьому всі вертикальні боки аркушів з'єднують на стоячі подвійні фальци, а горизонтальні з'єднуються (кріпляться) на лежачий фальц.

У нашій країні при ремонті або покритті дахів використовується традиційно одинарний фальц. Саме це і призводить до таких частих виходів даху з ладу: тече восени під час дощів і навесні, коли тане сніг. Подібного роду проблеми виникають внаслідок того, що одинарний фальц не має достатньої герметичності (на відміну від подвійного фальца) і надійно служить тільки на простих дахах, які мають достатній кут нахилу.

Так чому ж люди до цих пір продовжують використовувати одинарний фальц? Все дуже просто - він набагато дешевше подвійного. Хоча, як ми можемо бачити, подібного плану дешевизна зовсім не виправдана - витрати на ремонт одинарного фальца дуже великі, тому що жодним чином не вдасться уникнути регулярних сезонних "потопів".

Якщо подивитися на традиції монтажу покрівлі фальца в країнах Америки і Західної Європи, то ми можемо бачити, що дахи в основному покриваються подвійним надійним фальцем. Необхідно зазначити, що провідні будівельні компанії нашої країни в даний час теж перебудовуються, і виконують монтаж з використанням подвійного фальца, у відповідності з усіма світовими стандартами.

Облаштування фальцевого покриття необхідно довіряти тільки високопрофесійним і кваліфікованим людям, які мають багатий досвід у цій справі. У нашій країні це обов'язкова умова з незрозумілих причин ігнорується, і в результаті цього протікають навіть нові фальцеві дахи. Зробимо ще раз акцент на тому, що подібного плану дах здатний надійно і якісно облаштувати лише досвідчений професіонал, який зможе грамотним чином встановити всі примикання, шви, він правильно обведе жерстю всі перешкоди і труби, зробить найнадійніші витяжки.

Домовляючись про монтаж фальцевого покриття з якоюсь будівельною компанією, необхідно у всіх деталях обговорити майбутнє облаштування даху, а також прописати всі умови у договорі, який краще скласти за допомогою адвоката. Це необхідно зробити з тієї причини, що деякі вітчизняні фірми не вважають за потрібне повідомити замовнику те, що вони планують виконати ремонт чи облаштування покрівлі на одинарний фальц.

Так що, вибір завжди за вами, але ця покрівля дуже поширена і популярна.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1949 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ