Чт, 2024-03-28, 10:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Березень » 7 » Завадити виходу фільму Bellingcat про вагнерівців офіс Зеленського просив британську розвідку, – ЗМІ
11:16
Завадити виходу фільму Bellingcat про вагнерівців офіс Зеленського просив британську розвідку, – ЗМІ
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Представники Офісу президента України зверталися до британської розвідки МІ-6 із проханням перешкодити виходу фільму Bellingcat про зрив спецоперації із затримання членів російської приватної військової компанії Вагнера"
 
За інформацією джерел ЗМІ, під час зустрічі в Головному управлінні розвідки України, керівник військової розвідки Кирило Буданов і заступник голови Офісу президента Роман Машовець намагалися переконати заступник глави британської розвідки Лі Лоуренса, який відвідував Київ наприкінці лютого, аби він вплинув на Bellingcat і не допустив виходу фільму.

Аналогічне прохання піднімалося і в присутності посла Великої Британії в Україні Мелінди Сіммонс. Проте, британська сторона відповіла, що нічого вдіяти не може і не тиснутиме на представників медіа.

Як відомо, перша частина фільму Bellingcat має вийти у березні. Керівник проекту Bellingcat Христо Грозєв заявив, що розслідувачі виявили докази того, що спецоперацію із затримання "вагнерівців" організовувала Служби безпеки України.

Нагадаємо, 27 лютого журналіст Юрій Бутусов заявив, що президент України Володимир Зеленський наказав зняти охорону із колишнього голови Головного управління розвідки Міноборони Василя Бурби, який свідчив про зрив операції із захоплення "вагнерівців". 4 березня стало відомо, що Василю Бурбі повертають державну охорону.

Довідка: 29 липня 2020 року в Білорусі затримали банду російських найманців, серед яких є бойовики з Донбасу.

14 серпня Олександр Лукашенко, який де-факто виконує обов'язки президента Білорусі, віддав затриманих під Мінськом "вагнерівців" Росії.

17 серпня народний депутат України Олексій Гончаренко звинуватив оточення президента України Володимира Зеленського у зливі ворогам секретної інформації про таємну спецоперацію українських спецслужб з затримання російських бойовиків у Білорусі.

18 серпня головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов заявив, що Володимир Зеленський звільнив начальника ГУР МО Василя Бурбу за вимогу розслідувати провал операції із захоплення "вагнерівців", відкладеної главою ОП Андрієм Єрмаком.

6 вересня народний депутат Володимир Ар'єв оприлюднив протокол СБУ з прізвищами "вагнерівців", а також їхні квитки на рейс до Стамбула.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 545 | Додав: adminA | Теги: вагнерівці, британська розвідка, офіс Зеленського, Bellingcat
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ