Чт, 2024-03-28, 18:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 5 » Зістарені міжкімнатні двері - родзинка вашого інтер'єру
17:24
Зістарені міжкімнатні двері - родзинка вашого інтер'єру
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Змінюються часи, змінюються тенденції та стильові напрями, але з моди ніколи не виходила і не виходить старовина. Завжди знайдуться люди, які цікавляться минулим і дотримуються старовинних традицій.Наприклад, багатьом людям до душі стиль вінтаж, який має на увазі прихильність добротним, грубуватим речей і предметів інтер'єру. Кожна з таких речей несе в собі частинку душі умільців, що створили їх.

Міжкімнатні двері у Львові «під старовину» сьогодні виробляються багатьма компаніями. Звичайно, такі двері дуже схожі на старовинні, але вони жодною мірою не є антикварним товаром.На будь-які штучно зістарені міжкімнатні двері можна встановити сучасні системи, що полегшують життя людині: дистанційне керування, сигналізацію і т. д. Адже цим і привабливий стиль «вінтаж» - поєднанням старовини і сучасних технологій.

У всьому світі цінуються італійські міжкімнатні двері і це не дивно, італійські майстри вже дуже давно освоїли виробництво «постарених» дверей, використовуючи у їх виготовленні безліч професійних таємниць і секретів.

Саме в Італії виготовляють старовинні дерев'яні міжкімнатні двері. Ці двері саме виробляють, а не реставрують двері зі старих вілл і палаців (антикварні двері).

Технологія виробництва старовинних італійських дверей приблизно наступна. Для виготовлення міжкімнатних постарених дверей підшукується спеціальна деревина, вік якої відомий точно.

У всьому світі функціонують філії італійських фабрик, які клопітко розшукують і збирають старі балки і дерев'яні конструкції різних, старовинних предметів інтер'єру.

Всі знахідки піддаються спеціальній хімічній обробці. Далі, всі деталі майбутньої «старовинних» міжкімнатних дверей обробляються, реставруються і розписуються вручну за ескізами минулих століть. До речі, фарби і лаки для дверей «під старовину», також готуються за старовинними рецептами.

Зрозуміло, що такі міжкімнатні двері не можуть бути поставлені на серійне виробництво і є унікальним твором сучасного мистецтва. Звичайно, вартість таких дверей обчислюється «кількома десятками нулів» і дозволити собі купити старовині двері може не кожен. Тут можна вибрати двері http://www.budnet.com.ua/commodityincategory.php?FirmCommodityCategoryRef=98

Купуючи італійські, старовинні дерев'яні міжкімнатні двері, ви, тим самим, купуєте дорогоцінний елемент інтер'єру, який буде, як реліквія передаватися з покоління в покоління.

Штучно зістарені двері теж не можна віднести до категорії «загальнодоступних», але, при бажанні, придбати подібні двері цілком реально. Це буде не просто покупка, а інвестування. Штучно зістарені двері виробляють не тільки італійські майстри. Сьогодні дверима «під старовину» займаються практично всі великі меблеві фабрики, в тому числі і вітчизняні.

Вітчизняні міжкімнатні двері, вироблені з зістареної вільхи або дуба, привнесуть у ваш будинок атмосферу затишку і гармонії, підсилять відчуття добротності, надійності і безпеки. Двері, виготовлені за технологією штучного старіння, можуть бути повністю дерев'яними, виготовлені з екзотичних порід дерева, дуба, червоного дерева, сосни, черешні і т. д. Але можуть і містити додаткові, декоративні деталі: скляні вставки, ковані елементи, ручний розпис та т. д.

Штучно зістарені двері - саме та родзинка, яка привнесе в інтер'єр частку благородства, а у своїх власників вселить почуття впевненості в ексклюзивності свого житла.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1073 | Додав: admin | Теги: родзинка вашого інтер'єру, зістарені міжкімнатні двер
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ