Пт, 2024-04-26, 07:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 7 » ЗМІ: Чиновники не послухалися Азарова й надалі купують дорогі автомобілі
20:54
ЗМІ: Чиновники не послухалися Азарова й надалі купують дорогі автомобілі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Держава й далі купує автомобілі представницького класу попри заборону прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Нещодавнє звільнення начальника Центру сертифікації і стандартизації в Дніпропетровську за купівлю наддорогого автомобіля Lexus Rx450h High Luxury (ціною близько 95 тис доларів) не стало повчальним прикладом для інших чиновників.

Всупереч забороні Кабміну на придбання дорогих автомобілів велику закупівлю представницьких машин здійснило Державне управління справами при президентові України, пише газета "Дело".

Згідно з даними Вісника державних закупівель, 29 листопада Держуправління справами закупило шість автомобілів загальною вартістю 2,4 млн грн. З них чотири машини куплено у компанії "Джерман Моторз" (офіційного ділера фірми Volkswagen AG) на суму 1,622 млн грн. Ще дві машини за 786 тис грн Державному управлінню справами продала фірма "Атлант-М Лепсе". Ця компанія також займається реалізацією автомобілів Volkswagen.

Отже, вартість кожної машини, купленої у "Джерман Моторз", становила 405 тис грн, а в "Атлант-М Лепсе" - 393 тис грн. В оголошенні про проведення закупівлі, розміщеному на Віснику державних закупівель, не вказано, які саме моделі автомобілів Volkswagen було вирішено придбати для президентського VIP-автопарку.

Нещодавно автобаза Державного управління справами купила у ЗАТ "Прага Авто" 40 легкових автомобілів - 20 автомобілів класу "В" і 20 машин класу "Д". Суми двох договорів становлять, відповідно, 3,49 млн грн і 4,51 млн грн. До цього президентська автобаза купила три машини "Тойота Секвойя" в комплектації "швидка допомога" по 130 тис євро.

Також вирішило поповнити свій представницький автопарк держпідприємство міжнародний аеропорт "Бориспіль". Як вказано у Віснику державних закупівель, 1 грудня адміністрація аеропорту купила 9 легкових автомобілів у компанії "Автосаміт ЛТД" на суму 2,197 млн грн. Отож кожна машина обійшлася "Борисполю" в 244 тис грн. У компанії "Автосаміт ЛТД", яка займається реалізацією продукції під брендом "Тойота", за таку суму можна придбати моделі Toyota Camry.

Про плани купити п'ять автомобілів "представницького класу" заявила державна адміністрація залізничного транспорту. Яку саме марку і модель автомашин хочуть вибрати залізничники - в оголошенні не вказано.

Новинку ринку - позашляховик Hyundai іх35, який ділери продають за ціною від 26 тис дол до 39 тис дол, 29 листопада придбала акціонерна компанія "Київгаз".

Напередодні голова Київської держадміністрації Олександр Попов заявив, що київська влада повернула контроль над цим підприємством. Тому цілком можливо, що Микола Азаров проявить послідовність і зажадає покарання для керівників "Київгазу", які дали розпорядження про придбання дорогої машини.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 926 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ