Сб, 2024-04-20, 09:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 19 » ЗМІ: суддю Трофимова вбив грузинський кримінальний авторитет
16:42
ЗМІ: суддю Трофимова вбив грузинський кримінальний авторитет
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/
У міліції і прокуратурі тримають паузу - здається, правоохоронці поки що не просунулися в розслідуванні моторошного вбивства цілої родини. Тим часом питань, як і раніше, більше, ніж відповідей.

Де голови?

З деяких джерел стало відомо, що за підозрою в страхітливому злочині затримали грузинського кримінального авторитета на прізвисько Резо. Цю інформацію в міліції, правда, не підтвердили. Але, схоже, вона з'явилася недарма.

"Качку запустили спеціально, щоб дезінформувати злочинців, - вважає експерт-криміналіст Василь Білоус. - Думаю, зухвале вбивство всієї родини скоєно з метою викликати резонанс - у суддівському корпусі або в суспільстві загалом. Не виключено, що так можуть залякувати когось із близьких Володимира Трофимова. Можливо, голови вбитих можуть підкинути того, кому призначався моторошний меседж. А може, використовують, щоб когось дискредитувати. Я більше схиляюся до того, що це саме залякування, а не помста".

Яку зброю використовували?

Щодо цього є різні думки. Експерти кажуть: Трофимових могли обезголовити великим кухонним ножем - звичайнісіньким, але дуже гостро заточеним. Швидше за все, злочинці принесли його з собою і потім забрали.

"Однозначно можна стверджувати, що у цих людей був досвід у скоєнні подібних злочинів, - зазначає криміналіст. - Очевидно працювали не дилетанти, а професіонали. Дилетанта як мінімум б вирвало на місці злочину. Ці ж люди звикли вбивати або робили це не вперше".

Не вірить Білоус і у версію пограбування. Мовляв, професіонали, якби хотіли щось украсти, то зробили б це так, що ніхто й не помітив би. Версію, що Трофимових вбили через колекції, повною нісенітницею називають любителі старовини.

Де колекція монет?

На відео з місця злочину видно, що в колекції бракує кількох монет. Однак масштаб пропажі незрозумілий навіть для колекціонерів. Немає даних про те, що Трофимов вів реєстр своїх експонатів. До того ж колекція судді, кажуть, не була застрахована.

"Далеко не всі ведуть списки своєї колекції, тобто об'єктивно оцінити її може тільки господар, - каже відомий у Харкові колекціонер, який просив не називати його імені. - Я думаю, що це було не пограбування".

Коли буде похорон?

Племінниця дружини судді Трофимова Єлизавета сказала, що міліція поки що не збирається видавати тіла. Можливо, аж до закінчення слідства вони не зможуть поховати вбитих.

"Потрібно провести експертизи, і після цього родичі можуть ховати, якщо ж знадобляться додаткові дослідження, призначать ексгумацію, - говорить Людмила Клочко, завідувач громадської приймальні Харківської правозахисної групи. - Чи віддавати землі тіла без голів - вирішувати близьким".

Невістка була вагітна?

Учора в Інтернеті з'явилася інформація про те, що цивільна дружина Трофимова-молодшого Марія Зуєва нібито була вагітна.

"Нічого подібного я не чула. Сергій не планував дітей. Він чомусь вважав, що не може бути хорошим батьком", - знизує плечима подруга сім'ї загиблих Ася Нестеренко.

Не знають про плани щодо поповнення сімейства ні колеги Маші, ні викладачі університету, де вона навчалася в аспірантурі. Втім, про таке зазвичай в першу чергу повідомляють тільки найближчим.

Як повідомлялося, в Харкові вбита родина судді одного з районних судів: сам суддя, його дружина, син і співмешканка сина. Вбивство сталося практично в центрі Харкова. Злочинці проникли в квартиру судді Фрунзенського райсуду Володимира Трофимова в суботу вранці, 15 грудня, приблизно з 8.30 до 10.30. У міліції вважають, що зловмисників було двоє. У органів три основні версії вбивства: злочин може бути пов'язано як з професійною діяльністю судді, так і з його пристрасним захопленням - він був одним з найбільших колекціонерів країни. Не виключають у міліції і замовного характеру розправи.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1570 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ