Сб, 2024-04-20, 10:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 29 » Знайомства, кохання і робота за групою крові: вона визначає властивості характеру людини
16:41
Знайомства, кохання і робота за групою крові: вона визначає властивості характеру людини
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

У більшості країн світу люди не дуже звертають увагу на те, яка у них група крові, якщо тільки не заходить мова про переливання крові або хірургічної операції. А ось японці вірять у те, що група крові визначає людську вдачу і впливає на рішення у виборі роботи, партнера та іншого, передає Бі-Бі-Сі.

У Токіо дуже популярні сеанси швидкісних знайомств. У погано освітленому приміщенні на околиці міста в суботу ввечері збираються чоловіки і жінки, які сподіваються підібрати собі партнера. Всі вони помітно нервують, хоча формат таких сеансів їм добре відомий. Різниця полягає в тому, що в даному разі до участі в сеансах запрошені тільки жінки, які бажають познайомитися з чоловіками з третьою або четвертою групою крові.
Одна з них розповідає, що прийшла сюди після того, як розчарувалася в другові з третьою групою крові. "Мене жахливо дратувала його неорганізованість, і тепер я хочу познайомитися з кимось, у кого друга група крові", - говорить вона.
Інтерес до груп крові досить поширений у японців. Жіночі журнали публікують сотні статей на цю тему, видаються книги в допомогу тим, хто хоче знайти собі партнера по крові.
Прийнято вважати, що люди з другою групою є вірними і надійними партнерами, але при цьому вирізняються стриманістю і тривожністю.
Людей з першою групою крові вважають рішучими й упевненими в собі.
Найменше пощастило тим, у кого третя група крові - їх прийнято вважати вільнодумними, але егоїстичними себелюбами.
Це захоплення питаннями крові насправді є відгомоном теорій зі сфери євгеніки, які мали широку популярність у міжвоєнні роки. Прикладом таких досліджень, що проводилися в передвоєнній Японії, є порівняння груп крові, поширених на Тайвані, де відбувалися повстання проти японських окупантів, з групами крові у народності айну з північного острова Хаккайдо, які вважалися миролюбнішими.
Ці євгенічні теорії, позбавлені елементів расизму, знову поширилися в рамках масової культури в 70-х роках минулого століття.
Серйозні науковці постійно розвінчують міфи про те, що властивості особистості якимось чином пов'язані з групою крові.
Проте в такому однорідному суспільстві, як сучасна Японія, ця теорія є зручним інструментом для класифікації і маніпулювання людьми.
Останній за ліком прем'єр-міністр Таро Ассо навіть вказав свою групу крові - другу - на своєму офіційному веб-сайті. Він припускав, що це приверне до ньому симпатії виборців, але був розчарований. На виборах він зазнав повного провалу.
Науковці визначили групу крові сексменшин
Як передає "Вокруг Света", в Японії навіть існує таке поняття як "бурахара" - дискримінація за групою крові. Працедавці можуть не взяти на роботу людину, якщо їх не влаштує група крові.
Кілька років тому фахівці Державного університету в Майноті, штат Північна Дакота, США, дійшли висновку, що з певною групою крові і резус-фактором може бути зв'язана і сексуальна орієнтація людини. Учені стверджують, що велика частина людей традиційної орієнтації має другу групу крові, тоді як у гомосексуалістів вона трапляється рідше, а у лесбіянок - частіше. Крім того, серед гомосексуалістів і лесбіянок набагато частіше зустрічаються люди з негативним резус-фактором порівняно з людьми традиційної орієнтації.
За даними бразильських науковців, можлива зміна резус-фактора крові людини, передає "Росбалт". Команда експертів провела ряд досліджень серед пацієнтів, що перенесли операції з пересадки печінки і селезінки. Виявилося, що в 12% випадках існує ризик зміни резус-фактора з негативного на позитивний і навпаки. Причому сама група крові залишається колишньою.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1252 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ