Пт, 2024-04-19, 17:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 29 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛІДЕРІВ ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ -Авторський матеріал VOX POPULI
13:13
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛІДЕРІВ ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ -Авторський матеріал VOX POPULI
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Шановні панове політики, називайтесь як заманеться - опозицією, незадоволеними, незайманими, ви все одно програєте вибори, якщо чітко не пропишете постулати, якими керуватиметесь в разі проходження на омріяні вами висоти, в м'які такі та зручні крісла. Ми, ваші на даний момент, виборці, або ж електорат, знаємо, чого від вас вимагатимемо, тільки не впевнені, чи вам це до смаку, адже смаки у нас такі різні, і ми з вами також такі різні.

У нас немає уже нажитих вами праведно і неправедно мільйонів, які потрібно буде трохи потратити на кампанію - ще поки що присутню у нашій країні - Україні. Може так статись, що і необхідність в ній відпаде. Ви це прекрасно знаєте, як знаємо про це і ми, знизу. І ми хочемо використати цей останній шанс - і для вас, можливо, також останній. Якщо ви нас не почуєте, ваші шанси нульові.

Так от, наші умови.

Ми всі, знизу, за пару місяців до виборів, маємо побачити надрукованими в усіх, доступних для нас, місцевих газетах, почути по доступному нам радіо, особисто від лідерів об'єднаних опозиційних партій та рухів, та з телебачення з іще не всіх проданих каналів, спільний, узгоджений, Статут ваших дій в разі проходження в парламент, в якому нам хочеться побачити такі пункти.

1. Ви відмовляєтесь від недоторканості.

2. Ви відмовляєтесь від привілеїв, бо які можуть бути привілеї в період кризи.

3. Ви прописуєте чітко в своєму Статуті, які найперші ваші кроки, які дійсно повинні покращити життя людей, молодих підприємців, і не тільки молодих, просто хто хоче сам собі допомогти. Для цього ви приймаєте низку законів, друкуєте інструкції для "чайників”, щоб податківці не використовували їх незнання задля свого збагачення і посилення корупції. Ці інструкції можуть бути платними, по собівартості.

4. Ви приймаєте в свої ряди не кумів і всіх своїх родичів, а дійсно людей, готових на пожертви задля майбутнього країни, обізнаних не лише в політиці, уже засвічених і в народі популярних, але фахівців, які вміють працювати і мають ідеї, аби від їх втілення стало краще всім.

5. Ви уже зараз, реєструючись у кандидати, правдиво заповнюєте свої декларації.

6. Ви, в разі проходження, приймаєте закон, де чітко ставите вимогу для усіх чиновників при владі усіх рівнів - декларація для них містить відомості про доходи всіх членів сім'ї. Можете піти далі і уже зараз задекларувати доходи всіх кандидатів до вашого списку з урахуванням доходів їхніх сімей, сімей їх уже дорослих дітей, і ця вимога повинна чітко виконуватись в оновленому парламенті.

7. Вимоги, прописані в цьому зверненні до вас, відносяться також і до кожної окремо взятої, вашої політичної сили, опозиційні політики. Виконавши лише ці декілька вимог, ваше проходження гарантоване. Доведіть таким чином вашу опозиційність до влади, а не до нас, свого народу. Тільки виконавши наші вимоги, ви можете розраховувати на нашу підтримку в разі фальсифікацій.

8. Ми повинні бути впевнені, що люди, за яких ми підемо на вибори, до кінця своєї каденції, сповідуватимуть та дотримуватимуться цих вимог. А щоб всі вони не змінили своїх принципів і не зрадили ні вас ні нас, у вашому Статуті ми повинні побачити відповідні пункти.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: звернення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ