Пн, 2024-05-20, 17:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 127 128 »

 

Японская Toyota объявила об отзыве с южно-корейского рынка почти 13 тысяч своих машин для замены напольных ковриков, приводящих к залипанию педали газа. Под сервисную кампанию попали модели Lexus ES350, Toyota Camry и Camry Hybrid.



Компанія Lamborghini у Франкфурті представила найшвидший Gallardo з довгою назвою LP 570-4 Super Trofeo Stradale.


Одной из самых ожидаемых премьер на 64-м международном автосалоне, проходящем в эти дни во Франкфурте, стал новый Porsche 911.



Італійський виробник спорткарів представив модель Kubang, яка кидає виклик Porsche Cayenne, BMW X6 M і іншим аналогам.



Ford Focus на перший погляд, в ньому немає нічого особливого, але перед нами найекономічніший за всю історію Focus - 3,4 літра на 100 км шляху. А Fiesta з таким агрегатом взагалі витрачає 3,3 л на сотню, пишуть "Автоновости".


Совет директоров японского автопроизводителя Suzuki принял решение о разрыве стратегического альянса с концерном Volkswagen, который ранее обвинил своего партнера в нарушении условий сотрудничества.



На цьому тижні на Франкфуртському автосалоні відбудеться світова прем'єра новітнього спортивного позашляховика Maserati, а поки сталі доступні перші "напівофіційні" фотографії автомобіля.




Останнім часом в Україні продажі нових автомобілів б'ють рекорди, які знову ж таки встановлюють за кілька днів, а незабаром долають їх у тім. Утім автобазар України, мається на увазі продаж не нових автомобілів, також не стоїть на місці і хоча й й повільнішим темпами, проте постійно зростає.


Треба сказати, зовнішність новинки виткана з безлічі незвичайних деталей: ламані лінії дверей, нарочито виділена центральна стійка, чорний "намордник".


Американська компанія Ford готується змінити генеральну лінію свого дизайну.


За два тижні у Франкфурті відбудеться європейська прем'єра найпотужнішого спортивного Jeep Grand Cherokee SRT-8.


Французька компанія Peugeot везе на Франкфуртський автосалон, який відкриється за два тижні, свій новий концептуальний мінівен HX1 зі спортивними завдатками.


Ще в минулому році італійці спростовували чутки про те, що гамму Lamborghini поповнить спортивний позашляховик, але тепер, за інформацією видання AutoBild, така модель все ж включена в плани компанії.



Автомобильный концерн General Motors и корейский производитель электроники LG подписали соглашение о сотрудничестве, в рамках которого займутся совместной разработкой технологий для электромобилей.



Ferrari 250 Testa Rossa 1957 року пішла з молотка за 16,4 млн дол. Чому саме ця модель оцінена в таку неймовірну суму? Цей гоночний родстер належить до "золотої епохи", коли Ferrari виграла, можливо, найважливіші змагання в своїй історії.



Японці вперше офіційно показали седан Toyota Camry нового покоління. Раніше повідомлялося, що американська і європейська версії відрізнятимуться по дизайну.



Автомобиль Ferrari 250 Testa Rossa 1957 года выпуска продан на аукционе в Калифорнии за 16,4 миллиона долларов, сообщает в понедельник, 22 августа.



Mercedes-Benz представить найпотужнішу версію свого родстера SLK, яка отримає назву SLK 55 AMG. Головна особливість цієї моделі ховається під капотом.



Компания Volkswagen распространила официальную информацию и фотографии серийной малолитражки Up!, мировая премьера которой состоится в сентябре на Международном автосалоне во Франкфурте.



В центре Самары в результате аварии на трубопроводе размыло дорогу, в результате чего машина с водителем полностью провалилась под асфальт и ушла под воду. 71-летний мужчина, находившийся за рулем Hyundai погиб.