Нд, 2024-05-19, 17:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 88 89 »

Всі випадки захворювання так чи інакше пов'язані з виловленою рибою, в Азовському морі, яке омиває Маріуполь, обмежили рибну ловлю. Також у місті заборонено купатися.



Вероятно, риск возникновения злокачественной опухоли увеличивается от использования сотовых телефонов, сочли они, изучив исследования на данную тему.



Как утверждают испанские медики, козье молоко, содержащее множество полезных для здоровья веществ, обладает рядом преимуществ перед коровьим.


Многие люди считают практически невозможным избежать ухудшения работы мозга с возрастом и потери главных познавательных навыков в результате развития нервно-дегенеративных или иных заболеваний.



Регулярное воздействие солнца на кожу для поддержания нормальных уровней витамина D в организме помогает предотвратить падения и переломы у пожилых людей, особенно у мужчин.


Женщина получит еще и компенсацию в 80 тысяч фунтов (130 тысяч долларов) за нанесенный ей физический ущерб.


В частности, неверующие более готовы обсуждать различные сексуальные фантазии и находят большее удовлетворение, когда они реализуются.



2009 року Люксембург легалізував евтаназію і третім у Євросоюзі дозволив "спокійно йти з життя" — після Бельгії і Нідерландів, де відповідні закони були ухвалені в 2002 році.

Ученые обнаружили способ превращения жира в теле млекопитающих из одного типа в другой, что открывает путь к более быстрому сжиганию калорий и снижению веса.



Бі-Бі-Сі покаже документальні кадри процесу природної смерті хворого на рак, які були зняті за його згодою. Телевізійники очікують негативної реакції глядачів.


Американские ученые Оги Огас и Саи Гэддэм изучили основные сексуальные пристрастия людей с помощью интернет-поисковиков. Таким образом он выяснили, какие именно части тела мужчины считают наиболее привлекательными и какое порно любит смотреть прекрасная половина человечества.




Хотя принято считать, что женщины более эмоциональны, первыми в любви чаще всего признаются мужчины.



Cекс вполне способен заменить физические нагрузки, а также способствует выработке эндорфинов – гормонов, улучшающих эмоциональное состояние человека.

.
Згідно з дослідженням, проведеним в університеті Лідса, чим більше часу людина проводить в інтернеті, тим більша вірогідність того, що вона відчуває себе нещасною.




Ученые пришли к выводу, что от болей и неприятных ощущений в ногах, мешающих спать, можно избавиться не прибегая к медицинским препаратам.



Секрет привлекательности мужчин в буквальном смысле у них в руках, установили британские ученые.


.
За період 1986-2009 рр.. в Україні з приводу цього захворювання прооперовано 6049 таких хворих, із них 4480 дітей (0-14 років) і 1569 підлітків (15-18 років".



Частое и длительное прослушивание музыки значительно повышает риск возникновения депрессивного расстройства у подростков.

.
Факторами захворювання дітей є ротавірус і стафілокок, передалась інфекція через сир, виготовлений на дитячій молочній кухні з порушенням технології приготування, можливе джерело збудника інфекції - працівники дитячої молочної кухні.


З підозрою на бактеріально-кишкову інфекцію госпіталізовано 12 дітей (у віці від 3 до 18 років).