Чт, 2024-05-02, 01:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 93 94 »

Всесвітньо відомий аргентинський театр Колон відкрився після реставрації. На відкритті пролунали уривки з опери Джакомо Пуччіні "Богема" та балету "Лебедине озеро" у виконанні філармонічного оркестру Буенос-Айреса.


При раскопках на западе Венгрии палеонтологи нашли три кости черепа нового вида динозавров, принадлежащего к инфраотряду Ceratopsia и названного Ajkaceratops kozmai.


Грецька поліція заарештувала двох місцевих фермерів, які планували продати дві стародавні мармурові статуї за десять мільйонів євро. Експерти вважають, що скульптури були виготовлені близько 2,5 тисячі років тому.


Італійські археологи виявили на місці стародавнього міста Ветулонії, що за 200 кілометрів на північ від Риму залишки етруського будинку, попередньо датованого III-I століттями до нашої ери.


Французский кутюрье Жан-Поль Готье покидает пост художественного руководителя подразделения женской одежды компании Hermes International SCA.


Известный австралийский художник Тимоти Джеймс Франсис Патч, творящий под псевдонимом Прикассо, написал портрет мэра Риги Нила Ушакова и вице-мэра Айнара Шлесерса в технике "пенис-арт".


Останні фіналісти "Євробачення-2010" визначаться у норвезькій столиці Осло за підсумками другого півфіналу, який пройде на сцені Telenor Arena в четвер. Переможець конкурсу буде визначений за новими правилами.


Музей-акваріум "Ozeaneum" з німецького приморського міста Штральзунд нагороджений премією "Європейський музей року". Про це стало відомо на урочистій церемонії нагородження, що проходила в рамках щорічної конференції.


Известная джазовая певица и композитор, написавшая саундтреки к фильмам "Оранжевое небо" и "Инди", Нино Катамадзе переезжает в самое ближайшее время из Грузии на Украину на постоянное место жительства.


У Норвегії пройшов перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2010". Була визначена перша десятка виконавців, які поборються за звання переможця у фіналі, який відбудеться найближчої суботи.


У похованні воїна УПА у с. Несвіч Луцького району Волині археологи виявили матеріали епохи неоліту, бронзи та XVII ст.


В Єрусалимі пограбували квартиру, в якій зберігалися неопубліковані рукописи Франца Кафки, серед яких може виявитися незакінчений роман. Єва Хоффе заявила, що в її квартиру вломлювалися вже тричі за останній час.


Сьогодні в Івано-Франківську біля погруддя Тараса Шевченка в однойменному парку культури і відпочинку відбувся віче-реквієм до дня перепоховання Кобзаря.


На YouTube подводятся итоги Международного конкурса видеоклипов Democracy Video Challenge, объявленного Государственным департаментом США совместно с различными общественными организациями. Т


Тріумфаторами повернулися ввечері в четвер на сцену Празької Державної опери "Трістан та Ізольда". Ця опера Ріхарда Вагнера - одна з найскладніших у світовому репертуарі - не йшла тут вже 76 років. 


Британський письменник Джеймс Фаррелл (J.G.Farrell) посмертно нагороджений так званим "втраченим" Букером - Lost Man Booker Prize - за роман 1970 "Проблеми" (Troubles), повідомляють організатори премії.


У Парижі невідомі викрали п'ять картин Пабло Пікассо, Анрі Матісса та інших відомих художників на суму 500 млн євро (615 млн доларів). Зазначається, що це може стати найбільшим пограбуванням в історії.


Во вторник вечером в Нью-Йорке открылась выставка российского арт-проекта "Рисуем суд", ставшая своеобразным художественным зеркалом судебного процесса над экс-главой ЮКОCа Михаилом Ходорковским.


Знаменитый мультфильм о приключениях Чебурашки и его друзей, созданный более 40 лет назад, обрел вторую жизнь благодаря усилиям российских, японских и южнокорейских мастеров.


У Донецьку в середу на алеї фотографій перед будинком облдержадміністрації відкриється унікальна виставка "Впізнай свої робочі руки".