Нд, 2024-04-28, 00:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Грудень » 23 » "Бюджетний пакет" Кабміну ВР взяла до розгляду, за держбюджет проголосує 30 грудня
17:31
"Бюджетний пакет" Кабміну ВР взяла до розгляду, за держбюджет проголосує 30 грудня
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

ВР ухвалила постанову "Про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону України "Про державний бюджет України на 2015 рік". За відповідну постанову (№1000-П) проголосували 253 народні депутати із 334, зареєстрованих у сесійній залі, передає УНІАН.

Постанову підтримали із врахуванням пропозиції лідера фракції "Блоку Петра Порошенка" Юрія Луценка, який зазначив, що коаліція сьогодні не готова ухвалювати жодних рішень, оскільки має вивчити надані урядом матеріали.

Також Верховна Рада включила в порядок денний сесії пакет бюджетних законопроектів Кабміну. За постанову, яка фактично дала старт роботі над бюджетом, проголосували 253 нардепи, пише "Українська правда".

Постанову, про включення до порядку денного законопроектів так званого "бюджетного пакету", крім трьох законопроектів щодо грального бізнесу, підтримали 266 депутатів.

Луценко запропонував 25 грудня у першому читанні розглянути 44 законопроекти, запропоновані урядом, та зміни до Бюджетного та Податкового кодексу; в неділю, 28 грудня, розглянути їх у другому читанні, а у вівторок, 30 грудня, голосувати за державний бюджет України.

Таким чином, постанову, вже за № 1000-П1, було ухвалено 266 голосами, змінивши в ній дати відповідно до пропозицій Луценка. Як пояснив лідер фракції БПП, у постановах передбачений графік, за яким депутати будуть розглядати ці питання.

22 грудня у ВР зареєстрували проект постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону про державний бюджет України на 2015 рік (№1000-П). Документ передбачав, зокрема, що представлення проекту закону про державний бюджет на 2015 рік відбудеться у ВР 23 грудня; розгляд проекту держбюджету народними депутатами, формування пропозицій до проекту – не пізніше ніж 12.00 24 грудня.

Розгляд проекту держбюджету з пропозиціями Комітету ВР з питань бюджету та прийняття його в цілому планувалося 26 грудня 2014 року.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів у ніч проти вівторка, 23 грудня, вніс до Верховної Ради поправки до Податкового, Бюджетного і Митного кодексів та проект закону "Про держбюджет" на 2015 рік.

Прем'єр Арсеній Яценюк заявляв, що бюджет-2015 можна буде приймати лише в тому разі, якщо ухвалять усі решту законопроектів з "бюджетного пакету".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: держбюджет, Бюджетний пакет Кабміну, ВР, до розгляду, 30 грудня
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ