Сб, 2024-04-27, 09:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 27 » Чорновол підозрює, що її побили через нове Межигір'я. ВІДЕО
10:11
Чорновол підозрює, що її побили через нове Межигір'я. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

10:40. Міліція затримала брата підозрюваного у справі про побиття Чорновол Сергія Котенко Олександра. Про це повідомляє адвокат останнього Олексій Назаренко. Також захисник Котенко розповів, що напередодні Сергій сам вирішив здатися міліції.

10:10. Суд у справі Чорновол перенесли.

10:00. Державний департамент США глибоко занепокоєний "появою моделі цільового насильства та залякування проти активістів та журналістів, що брали участь чи висвітлювали протести на Євромайдані" в Україні.

9:20. Представники львівських ЗМІ закликали колег не подавати в ефірах радіо і телебачення, на сторінках газет і журналів поздоровлення представників чинної влади з Новим роком і Різдвом. У Черкасах журналісти передали міністру внутрішніх справ Віталію Захарченко "орден ганьби".

9:10. В розпорядженні опозиції є копія цілодобового відеозапису з відеокамер над Бориспільською трасою, де зафіксовано переслідування і побиття Чорновол. Про це заявила народний депутат від фракції "Батьківщина" Олександра Кужель.

01:20. Журналістська спільнота відкидає всі версії слідства і пов'язує побиття Чорновол виключно з її професійною діяльністю. Журналісти пообіцяли обов'язково дізнатися правду з усіма подробицями. Про це у коментарі Gazeta.ua розповіла учасниця руху "Стоп цензурі" Наталія Соколенко.

"Це ніяка не провокація і не розборка. Версію, що її побили через фото маєтку Захарченка не можна відкидати, але це було б дуже просто. Ми обов'язково дізнаємось правду, дізнаємось дослівно, як це було. Чекати ми не хочемо. Ті люди, які відсиділи у в'язниці інакше мислять. Для мене загадковим залишається те, що не зняли відеореєстратор і засвітили номери автівки. Може ті, що побили Тетяну, не бояться і впевнені у своїй безкарності", - розповіла Соколенко.

Вона зазначила, що за останній місяць постраждало 50 журналістів.

26 грудня, 22:30. Підозрюваний у справі про напад на Чорновол Олександр Храмцов, на якого зареєстровано Porsche Cayenne, під час нападу був у ресторані Хрещатик. Про це "Українській правді" повідомили його друзі Денис Ларін та Іван Білокриницький, з якими він там перебував. Крім того, вони надали відеозапис з ресторану, на якому видно, як Храмцов заходить і виходить до закладу.

26 грудня, 21:00. Журналістка Тетяна Чорновол вважає, що її могли побити через розслідування, в ході яких вона виявляла і фотографувала заміські маєтки генерального прокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і президента Віктора Януковича.

"У мене багато різних варіантів, - сказала вона в інтерв'ю "5 каналу". - Це могла бути моя робота з Автомайданом. Перед цим інцидентом я була в маєтку Захарченка і була в маєтку Пшонки".

Крім того, журналістка повідомила про новий розкішний маєток Януковича. "Далі це могло бути пов'язано з тим, що я нещодавно відкрила нове Межигір'ї Януковича, не те, що у нього в селі Нові Петрівці, а в Кончі-Заспі, ще шикарніше, ніж старе, яке він вже побудував, але немає тільки оздоблення", - повідомила журналістка.

Довідка

Вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдана Тетяну Чорновол. Зараз вона перебуває в реанімації.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство). Пізніше справу перекваліфікували на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

Затримані троє чоловіків, причетних до нападу на Чорновол.

У Мережі також опубліковано відео з відеореєстратора машини постраждалої журналістки.

Варто зазначити, що в "сніжній" справі жінок-депутаток від Партії регіонів, яких під будівлею Верховної Ради 2 квітня закидали сніжками, міліція порушила кримінальну справу за спробу вбивства.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: побили через нове Межигір'я. ВІДЕО, Чорновол
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ